Foto: Heleen van Royen laat zich tussen de benen kijken bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De voorvechter van Vandaag InsideHeleen van Royen, is weer terug van weggeweest en ze heeft een cadeautje voor de heren. 

Heleen van Royen, een van de eerste vrouwen die door het vuur ging voor de mannen van Vandaag Inside na de hele kaarsenrel van Johan Derksen, is weer terug in het programma. En de schrijfster heeft het zo te zien ontzettend naar haar zin. Zo is ze eigenlijk alleen maar bezig met genieten. En omdat ze zo geniet heeft ze ook een klein cadeautje voor de heren meegenomen. Heleen is namelijk tegenwoordig behalve een knappe vrouw, ook daadwerkelijk een stukje kunst geworden. Ze heeft zich namelijk laten fotograferen tussen de benen en vooral Johan lijkt dat erg interessant te vinden.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen ingezet als lokkertje voor de kijker van Vandaag Inside

Johan is gelijk enthousiast om ludieke foto

Dat Heleen het niet zoveel boeit wie haar zonder haar kleren ziet, daar is iedereen wel achter. Ze is een voorvechter voor vrijheid. En daarom zit ze ook graag bij VI, waar ze alles mag zeggen wat ze wilt. Voor de heren heeft ze nog wel een verassing. Zo staat Heleen namelijk zonder onderkleding op de foto en iedereen mag die aanschouwen. Zodra Johan de foto ziet is hij gelijk enthousiast en gecharmeerd. De oude snoepert met de grote snor vindt dat wel wat hebben. Hij vraagt dan ook gelijk om een afdrukje. Wat Johan daar mee gaat doen is niet helemaal duidelijk, al zou het zomaar kunnen dat hij die ophangt bij zijn voordeur. Dan kan iedereen die bij Johan op bezoek komt gelijk kunnen genieten van het kunstzinnige van Heleen van Royen.

Heleen zit het liefste vaker bij de heren van VI aan tafel

Johan, René en Wilfred mogen maar van geluk spreken met zo’n charmante dame als Heleen aan hun kant. Nu hun andere Hélène, namelijk Hélène Hendriks, het nogal druk heeft met het presenteren van HLF8hebben ze toch echt een nieuw gezicht nodig om het programma te ondersteunen. Er wordt al gesproken voor een grotere rol voor Ashley Zaat, maar Heleen kan het gat ook prima vullen. De kijkers van Vandaag Inside zijn in ieder geval fan. Als het aan hen ligt, dan mag Heleen van Royen elke week aanschuiven bij de mannen aan tafel. Gelukkig wilt ze dat zelf ook.

Een grotere rol voor Heleen Hendriks bij Vandaag Inside?

Het zou ook niet heel gek zijn voor Heleen om een grotere rol aan te nemen bij Vandaag Inside. De knappe dame heeft duidelijk een goede klik met de heren, er is chemie genoeg. Ook heeft ze genoeg verstand over van alles en nog wat om de heren bij te staan in hun gesprekken. En haar zoon zit bij de redactie van het programma. Dat geeft haar mooi de kans om met haar zoon samen te werken. En dat is voor Heleen ook alleen maar leuk. Genoeg redenen dus om Heleen vaker te laten opdraven voor VI.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!