Foto: Heleen van Royen ingezet als lokkertje voor de kijker van Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag Inside gaat een flinke uitdaging aan. Het programma besluit daarom om kijkcijferkanon Heleen van Royen weer uit te nodigen…

Vandaag Inside krijgt de ondankbare taak om een uitzending te maken terwijl de Conference League-finale van Feyenoord ook op tv is. VI moet op een of andere manier toch de kijker voor zich zien te winnen. Hoe gaan de heren van Vandaag Inside dit aanpakken? Heleen van Royen is hun belangrijkste troef!

Vandaag Inside komt met zwaar geschut: Heleen van Royen

Vandaag Inside is bang voor matige kijkcijfers dankzij de Conference League-finale. Dit is waarschijnlijk ingecalculeerd, aangezien het publiek van Vandaag Inside ongeveer vergelijkbaar is met het publiek van een belangrijke voetbalwedstrijd. Om de strijd tóch aan te kunnen gaan met de wedstrijd, haalt Vandaag Inside het zware geschut uit de kast: Heleen van Royen. Heleen staat bij het programma bekend als een kijkcijferkanon. Dit bleek al gauw toen ze bij de eerste aflevering na het schandaal rondom Derksen, aan tafel zat. Het programma haalde hiermee een recordaantal kijkcijfers, en sindsdien is Heleen van Royen favoriet.

Heleen van Royen herhaalt kunstje bij VI

Weten de schrijfster en de heren aan tafel ook dit keer weer een recordaantal kijkers te trekken? In ieder geval lijkt Heleen veel zin te hebben in de komende uitzending. Zo plaatst ze wederom een bericht op Instagram. “Vanavond schuif ik weer aan bij Vandaag Inside. Concurreren met Feyenoord zal niet makkelijk worden”. Heleen ziet zelf dus ook al in dat dit een pittige strijd gaat worden. Heleen zelf is niet erg teleurgesteld dat ze dankzij Vandaag Inside de finale van Feyenoord mist. Ze gaf eerder al eens aan helemaal niks met voetbal te hebben.

Lees ook: Zien: Uit bed gerolde Heleen van Royen deelt foto na wild nachtje

Heleen van Royen redt Vandaag Inside

Ondanks dat deze strijd eigenlijk al gestreden lijkt, blijkt niets minder waar. Onder de reacties van de foto van Heleen op Instagram, is te zien dat nog niet eens zoveel mensen kiezen voor Feyenoord. Als we hun woord moeten geloven. Ook zien we veel ‘switchers’ ertussen zitten, die tussen twee zenders zappen. In ieder geval zitten er een paar uitblinkers tussen de reacties. Deze fans lijken hun keuze al gemaakt te hebben; “Ik zie liever jou dan Feyenoord”, “Jawel hoor, Makkie”. De laatste is natuurlijk als reactie op de omschrijving van Heleen, dat het moeilijk gaat worden om te concurreren met Feyenoord. “Yes, nou ik ben Rotterdammer, maar kijk vanavond VI”. Als zelfs de Rotterdammers de aflevering met Heleen over de finale van de conference league kiezen, moet Heleen toch wel heel veel goed doen. Toch zien we ook veel verwachte reacties; “Ik kijk ongeacht Feyenoord, maar ben blij dat jij weer aan tafel zit”, “Verkeerde dag. Vanavond kijken we FEYENOORD”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!