Foto: Heleen van Royen laat lijf zien in leren broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen is klaar om een avondje helemaal los te gaan! Dit doet de romanschrijfster alleen niet voordat ze haar strakke outfit heeft gedeeld met haar volgers..

Heleen van Royen gaat weer eens een ouderwets avondje uit! De schrijfster deelt via Instagram dat ze weer eens lekker los gaat tijdens een flink feest. En wat voor feest? Heleen gaat naar de Vrienden van Amstel! En om dit goed in te leiden, moet ze wel eerst natuurlijk haar outfit aan d’r volgers laten zien. Heleen is zo te zien van plan om lekker te doen tijdens het oer-Hollandse feest..

Heleen van Royen deelt lijf in strak leren broekje

Heleen van Royen mag dan wel inmiddels 57 jaar oud zijn, maar ze voelt zich nog zo jong als een pauw! De schrijfster vertoont zichzelf regelmatig in de meest wonderbaarlijke outfits en gaat dan ook nog wel eens regelmatig de dansvloer op! Dit keer doet Heleen dat nergens anders dan bij de Vrienden van Amstel, het oerhollandse feest met veel toeters en bellen. Voordat Heleen plaats zal nemen op de dansvloer bij de Vrienden van Amstel, besluit de schrijfster om nog wel even haar wonderbaarlijke outfit te delen met haar volgers! We kennen Heleen tenslotte als een dame die regelmatig haar outfits deelt met haar publiek, en deze kan dan uiteraard niet achterblijven! Door middel van een video in de spiegel presenteert Heleen deze strakke outfit aan haar volgers. In deze strakke, leren broek neemt Heleen een paar poses aan en dan is het toch écht tijd om te vertrekken. De dansvloer op! Zal deze strakke outfit het allemaal aankunnen, die dansmoves van Heleen? De lenige schrijfster zal hier in ieder geval een stuk minder lenig in zijn..

Lees ook: Heleen van Royen deelt fijne spiegelfoto na wild avondje uit

Spannende Heleen van Royen deelt traditionele ’toiletselfie’

Heleen van Royen staat erom bekend dat ze regelmatig aan tafel schuift bij verschillende talkshows. De schrijfster is een spraakmakend onderwerp en kan zelf ook goed meepraten met van alles en nog wat. Ook bij Vandaag Inside is Heleen regelmatig te gast, en de heren vinden het altijd leuk om Heleen als gast te hebben. Echter lijkt Heleen een standaard ritueel te hebben wanneer ze te gast is om lekker aan tafel te praten bij een programma, en dan vooral bij de talkshow HLF8. Heleen plaatst hier namelijk altijd een ’toiletselfie’. Je kan het natuurlijk al raden, een selfie op het toilet. En om deze traditie in stand te houden, besloot de schrijfster om wederom een toiletselfie online te gooien. Wederom bij hLF8! “De traditionele HLF8 toiletselfie“. Wanneer gaan we weer een nieuwe selfie zien om de traditie in stand te houden? Heleen is tenslotte regelmatig te gast bij dit soort praatprogramma’s, dus de kans krijgt de schrijfster dan ook zeker genoeg..

Lees ook: Video: Heleen van Royen doet iets héél interessants met föhn in bed

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.