Heleen van Royen deelt fijne spiegelfoto na wild avondje uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen staat weer te stralen voor de spiegel. Na een wild avondje uit ziet ze er nog steeds prachtig uit.

Heleen van Royen is er niet vies van om een lekker wild avondje uit te gaan. Waar de meeste mensen na zo’n wild avondje de hele dag brak op de bank gaan liggen, ziet Heleen van Royen eruit er op de vroege ochtend geweldig uit. Met een heerlijke spiegelfoto is het genieten geblazen.

Heleen van Royen toont heerlijk outfitje met fijne spiegelselfie

Heleen van Royen heeft er net een wild avondje opzitten. Je ziet alleen niet aan de knappe schrijfster dat ze een wild avondje heeft gehad. Ze ziet er weer fris en fruitig uit op de vroege ochtend. Met een fijne spiegelfoto laat ze haar outfitje van de dag zien. Haar volgers zijn helemaal weg van Heleen van Royen haar outfitje. Ze heeft een verleidelijke broek met een strak truitje aan. Er valt hierdoor goed te zien dat de 57-jarige Heleen van Royen nog super fit is. Haar mag er zeker nog zijn! Ze is nu in Polen voor het EK shorttrack schaatsen. Hier gaat ze samen met haar zoon, Sam van Royen, Suzanne Schulting aanmoedigen. Met dit heerlijke outfitje moet dat goed komen!

Heleen van Royen moedigt Suzanne Schulting aan tijdens EK shorttrack schaatsen

De zoon van Heleen van Royen, Sam van Royen, heeft een relatie met Suzanne Schulting. Suzanne Schulting is een van de prachtigste schaatssters in ons kikkerlandje. Sam van Royen wilde niet alleen afreizen naar Polen dus heeft hij zijn moeder mee gebracht. Waar je denkt dat dit alleen bij aanmoedigen blijft heb je het helemaal mis. Heleen van Royen ziet dit uitstapje als een heerlijke vakantie. Overdag zit Heleen van Royen netjes op de tribune haar schoondochter aan het aanmoedigen. In de avond daarentegen komt de knappe schrijfster helemaal los. Samen met haar zoon gaat ze even lekker op stap. Ze gaan samen een kroegentocht houden in Gdansk. Dit hield in, lekker veel shotjes en lekker veel zingen. Maar na dit wilde avontuur stond Heleen van Royen de dag daarna gewoon weer fris en fruitig voor de spiegel.
Heleen van Royen aanwezig bij HLF8

Zeer recent liet Heleen van Royen zien dat ze weer bezig was met het schrijven van een boek. Ondertussen lijkt het erop dat ze weer even hiermee is gestopt. Ze is een paar dagen naar Polen gegaan en ook nu weer komt ze er niet aan toe. Ze is namelijk bij het programma HLF8 aangeschoven. Waar ze eerst zo goed bezig was met het schrijven van haar nieuwe boek, lijkt het er nu op dat ze er de afgelopen dagen even geen tijd aan heeft besteed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...