Video: Heleen van Royen doet iets héél interessants met föhn in bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen neemt je mee onder de dekens! Wat de schrijfster daar met haar föhn uitspookt laat ze je maar al te graag zien…

Nu de winter op de deur aan het kloppen is, wordt het in de slaapkamer steeds kouder. Zodra de temperatuur daalt, stijgt de energierekening. Door de stijgende stroom- en gaskosten is Heleen van Royen vaak en veel onder de dekens te vinden. Daar houdt ze zichzelf letterlijk warm met een föhn!

Heleen van Royen kleedt zichzelf langzaam uit in slaapkamer

Heleen van Royen heeft, nu het buiten kouder wordt, helemaal geen zin om in een koud bed te gaan liggen. Normaal gesproken zou ze lekker de verwarming omhoog draaien, maar met de stijgende gas- en energieprijzen is dat geen optie. Daarom laat ze met een héél interessant filmpje zien hoe je ervoor zorgt dat je toch een warm bed krijgt. Ze pakt een föhn en legt deze één minuut onder de dekens. Na die minuut haalt ze de föhn onder de dekens vandaan en kruipt ze in haar opgewarmde bedje. De gaskosten worden door deze lifehack een stuk minder. Wie geen föhn heeft kan ook een ander truukje van Heleen overnemen: in bed stappen in je winterjas! Na het gebruik van haar föhn trekt ze die jas gelukkig uit, en verruilt ze ‘m voor een pyjama. Weet je wat ook goed helpt Heleen? Een man naast je in bed!
Niet alle volgers zijn het eens met Heleen van Royen

In de video laat Heleen van Royen weten dat deze manier van je bed warm krijgen gratis is. Haar volgers zijn het hier niet mee eens, want een föhn heeft ook elektriciteit nodig. Een aantal volgers zijn dus niet te spreken over het feit dat Heleen van Royen het woord gratis gebruikt. Gelukkig voor de knappe schrijfster zijn er ook genoeg volgers die wel blij zijn met haar lifehack. Eén volger zegt “Hahaha, geweldig en reuze bedankt! Mijn man is zo blij met je en ik ook, geen gezeik meer”. Naast haar vrouwelijke volgers maakt ze ook haar mannelijk volgers blij met dit interessante filmpje.

Heleen van Royen deelt heerlijke selfie in de kou

De beeldschone brunette heeft lekker de kou opgezocht. Samen met haar vriend, Bart Meeldijk, heeft ze zich warm aangekleed. Even de muts op en ze kan er tegenaan. Met een grote glimlach op Heleen van Royen haar gezicht af te lezen heeft ze het naar haar zin. Waar vele mensen lekker warm binnen blijven, gaat Heleen lekker naar buiten om lekker romantisch een wandeling te maken. Zelf laat ze weten dat het een winterwonderlandselfie is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.