Foto: Heeft bloedhete Sylvana IJsselmuiden eindelijk Onlyfans-account?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is misschien wel de meest verleidelijke presentatrice van het land. Daarom vragen veel mensen zich af wanneer ze aan Onlyfans begint. 

De meest knappe presentatrice van het land, Sylvana IJsselmuiden, krijgt al jaren de vraag wanneer ze nu eindelijk een keer een Onlyfans account aanmaakt. En elke keer is het antwoord eigenlijk hetzelfde. Maar deze keer lijkt de uitkomst toch even een beetje anders te zijn. Wat Sylvana maakt opeens bekend een Onlyfans account te hebben. Wat is hier aan de hand?

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden heeft pijn tussen de benen na gevecht met enorme paal

Sylvana heeft het bloedjewarm op zomerse foto

De hitte is ook bij Sylvana flink toegeslagen en daarom besluit de prachtige blondine om de verkoeling op te zoeken. Dat doet ze door een laag van haar kleding uit te doen. Hierdoor krijgt de prachtige blondine het meteen een stukje koeler. Maar dat zorgt er ook voor dat Sylvana een andere grote hobby van haar, namelijk het in de maling nemen van mensen, gelijk weer op kan pakken. Sylvana besluit om met haar foto een klein woordgrapje uit te voeren.

Sylvana en haar slechte woordgrappen

Als je Sylvana al wat langer volgt dan weet je dat de presentatrice gek is op slechte woordgrappen. Nu heeft ze haar voorliefde voor flauwe mopjes naar een nieuw niveau geteeld met haar laatste foto. Daar beweert de knappe presentatrice aan een Onlyfans account te zijn begonnen. Maar Sylvana doelt gewoon op de ventilator die in de achtergrond geplakt is.

Sylvana gokt op slecht Engels van Nederlanders

Voor de mensen die de grap niet meteen snappen, geen probleem: Sylvana legt hem nog een keertje voor je uit. Ventilator in het Engels is dus gewoon ‘fan’, hetzelfde woord dus als liefhebber. En hoewel er genoeg liefhebbers zijn voor een Sylvana IJsselmuiden pagina op Onlyfans, houdt de knappe blondine het gewoon bij haar flauwe woordgrapje. Dat vindt ze zelf in ieder geval wel zo prettig. Mooie foto’s van Sylvana in spannende pakjes vindt je toch l genoeg op haar Instagram account.
Sylvana valt in herhaling met haar grapjes

Het is niet de eerste keer dat Sylvana dit grapje uithaalt, maar dat maakt ook niet zoveel uit. Een goede grap kan je zo vaak mogelijk herhalen als je zelf wilt, zolang hij maar leuk blijft. En in dit geval is dat nog zo. Vorig jaar had Sylvana ook al een soortgelijke grap uitgehaald. Toen had ze een afbeelding van haar met een Onlyfans logo, maar dan net even aangepast, op haar Instagram gezet. De link op haar account leidde toen naar een pagina met allemaal ventilatoren. Hoewel je een goede grap nooit te vaak moet herhalen, komt Sylvana er een jaar later nog wel mee weg. Maar ditzelfde grapje hoeft ze volgend jaar natuurlijk niet nog een keer te proberen, dan zijn mensen er namelijk op voorbereid. Dus dan trappen ze er waarschijnlijk niet meer zo makkelijk in als deze keer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!