Foto: Boerin Annemiek schept op over haar uiers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voormalig BZV-ster Annemiek Koekoek laat trots weten hoeveel ze er op haar boerderij heeft rondlopen. Ze schept flink op over haar uiers.

Boerin Annemiek Koekoek schept flink op over het aantal uiers op haar boerderij. Want ze heeft daar veel koeien rondlopen. Annemiek is erg trots op het aantal koeien dat ze mag verzorgen. Ze daagt haar volgers uit te raden hoeveel koeien er zijn, maar die komen niet eens in de buurt van het juiste aantal. Annemiek draagt zorg voor wel 115 koeien. Maar daarnaast heeft ze ook nog 35 kalfjes en 35 koetjes in wording, plus één stier. Annemiek heeft dus haar handen vol op de boerderij. Maar deze stoere vrouw doet werkelijk waar alles voor haar beesten.

Annemiek en haar koeien nemen vaak vrij intieme foto’s

Annemiek houdt van haar dieren. Dat merk je wel aan de manier waarop ze over hen praat. Maar de koeien zijn ook erg gesteld op Annemiek. Zo komen ze graag bij haar staan en zijn ze erg intiem met de knappe boerin op momenten dat er foto’s gemaakt moeten worden. Annemiek vindt het prima, die knuffelt graag met haar koetjes. Ze houdt namelijk enorm veel van haar beesten en die liefde die deelt ze dan ook graag met haar volgers. Annemiek heeft misschien geen man in haar leven, maar haar koeien maken een hoop goed.

Annemiek laat trots haar uiers zien op foto

Alle koeien staan in een rijtje achter Annemiek op deze stoere foto in de stal. Al Annemiek haar koeien zijn melkkoeien, wat betekent dat elke koe individueel gemolken moet worden. En dat is nogal tijdrovend. Maar Annemiek krijgt er ook veel voor terug. Niet alleen verse melk natuurlijk, maar ze haalt ook veel voldoening uit het omgaan met haar koeien. Het zijn echt Annemiek haar beesten en ze is hartstikke trots om de eigenaresse te zijn van deze prachtige koeien. Daarom gaat ze er ook zo trots mee op de foto.

Annemiek steekt de handen uit de mouwen op stoere foto

Boerin Annemiek kan meer dan alleen maar leuk eruitzien op de foto’s met haar koeien. Ze weet ook hoe ze haar handen uit de mouwen moet steken en de boerderij moet runnen. Elke dag melkt ze nog altijd zelf de koeien. En aangezien het er nogal veel zijn, neemt dat ook een groot deel van haar dag in beslag. Daarnaast doet Annemiek nog vele andere klusjes op de boerderij en probeert ze een beetje tijd over te houden voor haar diertjes, vrienden en familie. Annemiek is een bezig bijtje dat altijd wel iets te doen heeft. Vandaar dat tijd voor een relatie er nooit echt in zat. Zonde dus dat Boer Zoekt Vrouw haar niet aan de man kon helpen. Misschien dat het toch nog op eigen houtje lukt, want Annemiek weet absoluut van aanpakken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!