Foto: Geraldine Kemper hijst zichzelf in nauw pakje tijdens vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper heeft een ontzettend mooi pakje gekocht om op haar vakantie te dragen. En die moet ze even aan haar fans laten zien!

De outfit van Geraldine Kemper onthult veel van haar bijzondere lichaam

De knappe blondine weet met haar lichaam best wel veel nieuwe fans binnen te slepen. Ze maakt dan ook graag foto’s waar haar prachtige lijf het beste op komt te staan. Dan helpt het natuurlijk wel als ze een pakje aan trekt, die er zo ontzettend goed uit ziet, dat haar lichaam gelijk vele malen mooier en verleidelijker wordt. Het pakje van Geraldine laat weinig aan de verbeelding over. De knappe blondine laat veel van haar lichaam zien met haar strakke outfit. En wat ze van haar lichaam laat zien, dat ziet er natuurlijk bijzonder goed uit. De knappe blondine weet haar volgers met haar nieuwste kiekjes flink te verleiden.

Lees ook: Video: Geraldine Kemper laat troeven stuiteren in de buitenlucht

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

De verleidelijke presentatrice Geraldine Kemper houdt van spannende foto’s

Geraldine Kemper houdt er wel van om spannende foto’s van zichzelf te maken. De knappe blondine is alles behalve preuts en vindt het dan ook geen enkel probleem om iets verleidelijker op het plaatje te staan. Dat zorgt er natuurlijk voor dat de foto’s die de knappe blondine maakt er zo ontzettend goed uit zien dat haar volgers met open mond van verbazing zitten te kijken. De aantrekkelijke presentatrice weet met haar pakjes de meeste van haar volgers omver te blazen en hen helemaal te verleiden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper is een aantrekkelijke hippie

Als je de outfits van Geraldine zo ziet, dan zou je bijna denken dat Geraldine in de verkeerde tijd leeft. Ze had met haar outfits net zo goed uit de jaren 70 kunnen komen. De grote brillen, losse kleding en vissershoedjes zijn namelijk niet meer enorm van deze tijd, al zijn ze natuurlijk op festivals en dergelijke nog veel te vinden. Ook de levensstijl van Geraldine, die met haar eigen verbouwde en opgeknapte camper het liefste rondreist, voelt natuurlijk heel erg hippie-achtig aan. Maar Geraldine vindt het heerlijk om zo te leven. De outfits die ze draagt zijn misschien een beetje bijzonder, maar wel heel verleidelijk. Ze laten genoeg van het lichaam van de knappe blondine zien, dus haar volgers hoor je niet klagen.

Lees ook: Video: Geraldine Kemper laat inhoud van haar topje stuiteren tijdens fietstochtje

Geraldine blijft vrolijk door gaan met het plaatsen van mooie foto’s

De knappe blondine is nog lang niet klaar met het plaatsen van verleidelijke foto’s van zichzelf. Dat heb je wel gemerkt als je de presentatrice al even volgt op social media. Geraldine is namelijk groot fan van het delen van alle leuke momenten die ze meemaakt. Of dat nou een mooie vakantie, een leuk festival of een heerlijke outfit op een zonnige dag is, ze staat klaar met haar fotocamera in de aanslag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?