Foto: Geraldine Kemper hijst zichzelf in nauw pakje tijdens vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper heeft een ontzettend mooi pakje gekocht om op haar vakantie te dragen. En die moet ze even aan haar fans laten zien!

De outfit van Geraldine Kemper onthult veel van haar bijzondere

De knappe blondine weet met haar best wel veel nieuwe fans binnen te slepen. Ze maakt dan ook graag foto’s waar haar prachtige lijf het beste op komt te staan. Dan helpt het natuurlijk wel als ze een pakje aan trekt, die er zo ontzettend goed uit ziet, dat haar gelijk vele malen mooier en verleidelijker wordt. Het pakje van Geraldine laat weinig aan de verbeelding over. De knappe blondine laat veel van haar zien met haar strakke outfit. En wat ze van haar laat zien, dat ziet er natuurlijk bijzonder goed uit. De knappe blondine weet haar volgers met haar nieuwste kiekjes flink te verleiden.

Lees ook: Video: Geraldine Kemper laat troeven stuiteren in de buitenlucht
De verleidelijke presentatrice Geraldine Kemper houdt van spannende foto’s

Geraldine Kemper houdt er wel van om spannende foto’s van zichzelf te maken. De knappe blondine is alles behalve preuts en vindt het dan ook geen enkel probleem om iets verleidelijker op het plaatje te staan. Dat zorgt er natuurlijk voor dat de foto’s die de knappe blondine maakt er zo ontzettend goed uit zien dat haar volgers met open mond van verbazing zitten te kijken. De aantrekkelijke presentatrice weet met haar pakjes de meeste van haar volgers omver te blazen en hen helemaal te verleiden.
Geraldine Kemper is een aantrekkelijke hippie

Als je de outfits van Geraldine zo ziet, dan zou je bijna denken dat Geraldine in de verkeerde tijd leeft. Ze had met haar outfits net zo goed uit de jaren 70 kunnen komen. De grote brillen, losse kleding en vissershoedjes zijn namelijk niet meer enorm van deze tijd, al zijn ze natuurlijk op festivals en dergelijke nog veel te vinden. Ook de levensstijl van Geraldine, die met haar eigen verbouwde en opgeknapte camper het liefste rondreist, voelt natuurlijk heel erg hippie-achtig aan. Maar Geraldine vindt het heerlijk om zo te leven. De outfits die ze draagt zijn misschien een beetje bijzonder, maar wel heel verleidelijk. Ze laten genoeg van het van de knappe blondine zien, dus haar volgers hoor je niet klagen.

Lees ook: Video: Geraldine Kemper laat inhoud van haar topje stuiteren tijdens fietstochtje

Geraldine blijft vrolijk door gaan met het plaatsen van mooie foto’s

De knappe blondine is nog lang niet klaar met het plaatsen van verleidelijke foto’s van zichzelf. Dat heb je wel gemerkt als je de presentatrice al even volgt op social media. Geraldine is namelijk groot fan van het delen van alle leuke momenten die ze meemaakt. Of dat nou een mooie vakantie, een leuk festival of een heerlijke outfit op een zonnige dag is, ze staat klaar met haar fotocamera in de aanslag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!