Video: Geraldine Kemper laat troeven stuiteren in de buitenlucht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke presentatrice Geraldine Kemper heeft met haar nieuwste video weer flink de aandacht getrokken van haar volgers.

Geraldine Kemper laat troeven goed zien

In de buitenlucht laat Geraldine Kemper haar prachtige troeven pas echt goed zien. De aantrekkelijke blondine weet haar prachtige lijf echt heel erg goed op de video vast te leggen. In alle vroegte was Geraldine in de natuur een stukje aan het rennen. En dat doe je natuurlijk het beste in een verleidelijk sportpakje. In haar sportpakje zag Geraldine Kemper er werkelijk waar beeldschoon uit. Maar wat nog meer heel fijn was, is dat haar grote troeven op een neer schudden tijdens het rennen. Daardoor vielen ze nog eens extra goed op. En dat vonden haar volgers natuurlijk helemaal niet zo erg. Die waren wel gecharmeerd van de video van de prachtige presentatrice. Geraldine mag gewoon vaker dit soort bijzondere video’s plaatsen.

Lees ook: Video: Geraldine Kemper laat inhoud van haar topje stuiteren tijdens fietstochtje
De heerlijke vormen van het van Geraldine Kemper

In haar groene pakje kan je het van Geraldine Kemper pas echt goed bewonderen. En wat ziet de blondine er toch weer goed uit. Het van de knappe presentatrice is dan ook iets wat meteen de aandacht trekt. Natuurlijk vallen haar grote troeven meteen op, zeker als ze een stukje aan het rennen is, maar de rest van haar is natuurlijk ook ontzettend mooi om naar te kijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van haar verleidelijke heupen, die in dit broekje wel heel erg goed te zien zijn. Of haar strakke buik, die Geraldine zichtbaar laat voor haar volgers om naar te kunnen kijken. De knappe presentatrice weet met haar video zo wel heel veel van zichzelf te laten zien.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper laat haar achterwerk zien in zwembad
Geraldine Kemper weet zichzelf echt prachtig op beeld vast te leggen

De aantrekkelijke blondine heeft een bijzonder talent voor het vastleggen van zichzelf op beeld. Dat is ook niet zo heel erg moeilijk als je er zo waanzinnig goed uit ziet als de knappe presentatrice. Geraldine weet met haar looks al haar volgers goed te imponeren. En dat zorgt ervoor dat de foto’s en video’s die ze va zichzelf maakt altijd erg veel complimenten krijgen. De prachtige presentatrice laat ook altijd graag een beetje extra van zichzelf zien. Ze zorgt er dan ook altijd voor dat de pakjes die ze draagt niet haar gehele lijf bedekken, zodat er altijd wel een stukje huid te zien is. Dat maakt de pakjes van Geraldine natuurlijk al gelijk iets spannender om naar te kijken. Geraldine weet ook heel erg goed wat voor effect haar spannende foto’s hebben op haar volgers en ze vindt het heerlijk om hen een beetje te plagen met al haar kiekjes. Dat is voor Geraldine echt ontzettend leuk om te kunnen doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.