Video: Geraldine Kemper laat inhoud van haar topje stuiteren tijdens fietstochtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke presentatrice Geraldine Kemper laat de inhoud van haar overvolle topje stuiteren tijdens een spannend fietstochtje. 

Geraldine Kemper laat flinke troeven stuiteren

Als je de knappe blondine volgt op haar social media, dan heb je vast wel door dat Geraldine ervan houdt om lekker veel tijd buiten door te brengen. Ze vindt het erg fijn om in de natuur te zijn en lekker onderweg te blijven. Geraldine houdt er vooral niet van om te lang op één plek te blijven. En of ze nu in de camper op pad is, met de auto of ouderwets op de fiets, Geraldine Kemper is altijd op zoek naar avontuur. Nou, spanning heeft ze zeker gevonden, maar een hele andere soort spanning. Haar topje gaat tijdens haar laatste fietsritje namelijk enorm op en neer. En dat ziet er toch een partij spannend uit.

Lees ook: Broekloze Geraldine Kemper gooit haar benen wijd voor weinig verhullende foto

Geraldine Kemper laat zichzelf op manier zien

De prachtige blondine heeft met het filmpje dat ze naar haar Instagram pagina uploadt zeker veel aandacht getrokken. De bijzondere presentatrice heeft namelijk veel meer van zichzelf laten zien dan in eerste instantie de bedoeling was. Met haar spannende topje kan je zo naar binnen kijken bij de knappe dame. En als haar troeven dan ook nog eens verleidelijk op en neer stuiteren tijdens het fietsen, dan heb je al een ronduit heerlijke video te pakken. Natuurlijk is kijken naar Geraldine Kemper een genot. De knappe blondine maakt het ook niet bepaald moeilijk om te genieten van haar heerlijke . Zo trekt Geraldine vaker van dit soort heerlijke pakjes aan en die gaan dan weer gepaard met erg korte broekjes die ook nog eens erg strak zitten. Zo weet Geraldine Kemper haar volgers het uiterst naar hun zin te maken.
Geraldine Kemper heeft de fijnste kleding voor spannende video’s

De aantrekkelijke blondine weet met haar video’s echt wel wat los te maken bij haar volgers. Al hadden die natuurlijk veel liever gezien dat Geraldine iets los had gemaakt bij zichzelf. Haar strakke topje bijvoorbeeld. Helaas moest het bij een stuiterend beeld blijven. Maar Geraldine weet wel vaker haar fans op een positieve manier te verrassen. Zo plaatst ze regelmatig kiekjes in hele spannende outfits. Zelf vindt de blonde presentatrice dat natuurlijk helemaal niet zo spannend, maar voor haar volgers voelt het heel erg intiem aan.
Geraldine Kemper deelt graag kiekjes van zichzelf

De verrukkelijke blondine deelt maar al te graag mooie plaatjes van zichzelf. Op die manier probeert ze haar volgers een beetje actief te houden bij haar account. En met succes, want elke foto van Geraldine genereert een stortvloed aan positieve reacties. Dat weet de aantrekkelijke blondine toch maar weer voor elkaar te krijgen. Gelukkig maar, want al die verleidelijke foto’s had je echt niet willen missen op je feed. Die maken je dag toch een stukje mooier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.