Foto: Gaby Blaaser beangstigt volgers met graatmager vlak na zwangerschap

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Gaby Blaaser laat haar fans enorm schrikken met déze graatmagere foto’s van haar …

Gaby Blaaser heeft een aantal foto’s van zichzelf gedeeld na haar zwangerschap. Veel van haar volgers zijn zich doodgeschrokken. Gaby is namelijk enorm veel afgevallen en ziet er broodmager uit. Ze is op dit moment op Curaçao voor opnames van een nieuwe Nederlandse film. Hier deelt ze foto’s van zichzelf in bikini en andere schaarse kleding. In de foto’s zijn haar ribben overduidelijk te zien, ook in het gezicht en haar armen zien er erg mager uit. Voor en tijdens de zwangerschap zag Gaby er nog kerngezond uit. Nu ziet ze er een heel stuk ongezonder uit. Wil jij de foto’s van Gaby zelf bekijken? Klik dan op deze link!

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser doorgeslagen met afvallen na zwangerschap

Het lijkt erop dat Gaby na haar bevalling per direct van haar zwangerschapskilo’s af wilde zijn. Op haar Instagram post ze namelijk na de bevalling een aantal foto’s in sportleggings en gezonde shakes. Veel vrouwen komen tijdens de zwangerschap flink aan en blijven ook na het bevallen deze kilo’s vasthouden. Dat is natuurlijk niks voor zo’n prachtige influencer als Gaby. Ze heeft er dan ook direct werk van gemaakt om er weer tiptop in orde uit te zien. Het lijkt er nu alleen op dat ze een beetje is doorgeslagen met het afvallen. Haar volgers vinden het van Gaby veel te dun. Zo wordt er bijvoorbeeld het volgende gezegd in de reacties: ”Je moet misschien even iets gaan eten.”, ”Wat zie je eruit zo verschrikkelijk mager.”, ”Stop met afvallen alsjeblieft! Je was voorheen zo prachtig.”

Gaby Blaaser en vriend na bevalling meteen uit elkaar

Nog wel erger dan het doorslaan in afvallen is dat Gaby en haar vriend, waar ze haar dochtertje Isabella mee kreeg, na de bevalling vrijwel meteen uit elkaar zijn gegaan. Gaby had nog maar kort een relatie met haar vriend Robin toen zij zwanger werd. De zwangerschap was dan ook een ongelukje, maar Gaby noemt het haar ‘beste ongelukje ooit’. Nu zijn Gaby en haar vriend Robin dus vrijwel meteen uit elkaar gegaan. Op haar Instagram maakt ze duidelijk dat zij en haar vriend allebei aparte wegen in willen slaan. Ze geven geen duidelijke reden en zeggen dat ze dit ook privé willen houden. Verder geeft Gaby nog aan dat het welzijn van haar dochtertje het belangrijkste is voor haar.

Gaby Blaaser

Gaby verbiedt ex-vriend Robin om dochtertje te zien

Als kers op de taart van dit hele drama rondom Gaby’s zwangerschap en dochtertje lijkt het er nu ook nog eens op dat ze haar ex-vriend verbiedt om hun dochtertje te zien. Althans, zonder toezicht van Gaby of haar ouders. Ook mag hij Isabella niet alleen meenemen naar zijn eigen huis, omdat dat niet goed zou zijn voor haar ontwikkeling. Zo zou haar dochtertje door teveel verschillende omgevingen te gestrest kunnen raken.

Meer zien van Gaby Blaaser doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van Gaby Blaaser? Neem dan zeker snel even een kijkje op haar Instagrampagina om haar foto’s voor, tijdens en na de bevalling nog eens goed te bekijken.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hypocriete Hélène Hendriks maakt vriendin van Peter Gillis compleet belachelijk tijdens De Oranjezomer (video)

Ze had de lachers wel op haar hand, maar toch is het niet helemaal sjiek dat Hélène Hendriks de vriendin van Peter Gillis zó voor paal zette live tijdens De Oranjezomer...

Freek (Suzan & Freek) deelt slaapkamerfoto en bekritiseert zijn bedpartner

Freek (Suzan en Freek) deelt een foto van de slaapkamer en laat weten dat hij het maar raar vindt wat zijn bedpartner allemaal doet!

Joost Klein vertegenwoordigt ineens een ander land na controversieel optreden (foto)

Joost Klein is ineens verknocht aan een ander land! Het is echter nog maar de vraag of hij ooit voor dit land mee zou kunnen doen aan het Songfestival...