Foto: Expeditie Robinson-deelnemer Chelsey Weimar laat haar troeven bijna uit topje vallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Chelsey Weimar heeft met haar nieuwste foto weer flink de aandacht getrokken van haar fans. Die smullen enorm!

Chelsey Weimar heeft een ongelooflijk leuk plaatje gedeeld

De prachtige dame heeft een nieuwe reeks foto’s gedeeld en natuurlijk zijn haar volgers er als de kippen bij om te kunnen genieten van deze prachtige vrouw. Chelsey Weimar zie je als model wel vaker in de meest uitdagende outfits voorbij komen, maar de pakjes die ze voor deze shoot droeg zijn wel heel erg bijzonder. De knappe dame weet met haar fantastische haar volgers helemaal te betoveren. En dat is natuurlijk wel weer mooi meegenomen. Haar fans krijgen zo een zeer bijzondere kant van het knappe model te zien.

Lees ook: Video: Chelsey Weimar bereidt zich in piepklein zwemsetje voor op Expeditie Robinson

Chelsey Weimar in ontzettend strak wit jurkje

Op de eerste paar foto’s in de post heeft Chelsey Weimar een ontzettend strak wit jurkje aan. Dat jurkje zorgt ervoor dat je goed zicht hebt op de mooie vormen van Chelsey. De aantrekkelijke brunette laat haar fans elke kant van haar verleidelijke lijf zien. Die zijn daar natuurlijk erg blij mee. Die hadden op veel minder gehoopt namelijk. Het knappe model weet wel hoe ze haar fans het beste kan imponeren. Dat gaat namelijk erg goed met allerlei spannende pakjes. Deze keer haalt Chelsey Weimar alles uit de kast om ervoor te zorgen dat haar volgers een heerlijk kiekje hebben om naar te kijken.

Chelsey Weimar laat in strak setje haar kadetjes zien

Een paar foto’s later zie je Chelsey staan in een ontzettend strak setje zwemkleding. De knappe dame weet zich zo te keren naar de camera, dat je perfect zicht hebt op haar prachtige kadetjes. En daar kan je als volgers van deze mooie vrouw natuurlijk extra van genieten. De aantrekkelijke brunette weet met haar foto’s weer flink de aandacht te trekken en vast te houden. Haar volgers zwijmelen helemaal weg van al die mooie plaatjes die hun kant op worden gegooid. En gelijk hebben ze, want het zijn hele mooie plaatjes.

Chelsey Weimar ken je voornamelijk van Expeditie Robinson

Het aantrekkelijke model zal je waarschijnlijk het beste kennen van haar deelname aan Expeditie Robinson. Daar maakt de knappe brunette zich erg geliefd, zowel bij mede kandidaten als bij de kijker thuis. Iedereen is helemaal weg van haar. En dat voorspelt veel goeds. Hopelijk houdt Chelsey het lang vol in het spannende programma. Dan kunnen we met zijn allen nog net even wat langer genieten van dit heerlijke model. Daar wordt iedereen natuurlijk een stukje gelukkig van. Chelsey weet met haar heerlijke lijf alle kijkers van Expeditie Robinson in haar greep te houden. En die laat ze voorlopig ook niet meer gaan. De knappe brunette past prima thuis in het spannende televisie programma.

Lees ook: Video: Expeditie Robinson-deelnemer Chelsey Weimar stapt zonder topje de douche in

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!