Video: Chelsey Weimar bereidt zich in piepklein zwemsetje voor op Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Expeditie Robinson vereist natuurlijk flink wat voorbereiding, maar Chelsey Weimar doet dit wel op een heel bijzondere manier.

We kijken ongetwijfeld allemaal uit naar Chelsey Weimar tijdens Expeditie Robinson. En met goede reden! De bloedhete brunette is nou eenmaal een cadeautje om naar te kijken en al helemaal tijdens de spannende avonturen van Expeditie Robinson. Het gaat er flink aan toe op de show, natuurlijk! Dus daar moet je je ook goed op voorbereiden. Chelsey lijkt het daar ook helemaal mee eens te zijn en deelt een bloedheet filmpje waarin ze hard aan het trainen is. Maar waar ze zich op voorbereid zal je toch verbazen!

Chelsey Weimar pronkt met afgetraind figuur in bloedheet filmpje

Want Chelsey Weimar lijkt zich vooral druk te maken om de hoge temperaturen! Logisch ook wel, want er wordt flink wat van je gevraagd daar in de tropen. Chelsey lijkt er ook zo over te denken en oefent alvast met prikkelende bewegingen in de volle zon. En daar trekt ze ook een opvallend pakje bij aan! Namelijk: bijna helemaal niets! Chelsey pronkt namelijk met haar strakke in een werkelijk niets verhullend topje. En daar doet ze al haar fans onmiddellijk mee watertanden. Want als het beeldschone model er zo bij loopt op televisie? Nou, dan kunnen we onze aandacht toch moeilijk bij de expeditie zelf houden! Je tegenstanders afleiden is natuurlijk ook een tactiek, en daar lijkt Chelsey zowaar vol voor te gaan. En dat gaat in deze outfit helemaal goed komen! Maar niet alleen het setje, ook haar afgetrainde figuur belooft veel goeds!

Chelsey Weimar post kletsnatte zwemfoto in loeistrak zwemsetje

Zo heeft Chelsey Weimar al meerdere keren bewezen dat ze een ster in het water is. En daar bedoelen we niet alleen haar zwemtalent mee! Zo toonde ze recent ook dat ze werkelijk spectaculaire billen heeft. En in dezelfde post maakt ze het ook flink spannend in het water! Als we haar gevecht met haar opgeblazen zwempartner mogen geloven zal ze met Expeditie Robinson weinig moeite hebben! Zo weet Chelsey behoorlijke avonturen in het water te beleven. Maar misschien nog wel haar grootste prestatie is dat ze haar zwemsetje weet te behouden. Want dat piepkleine stofje zal zeker z’n best gedaan hebben de andere kant op te vliegen! Zeker als ze rond glibbert op het plastic weet haar pittige setje haar nog maar nét te bedekken. En in de eerste foto slaagt het daar al bijna niet in! Want zeker als het doorweekt is laat het niets aan de verbeelding over.

Chelsey Weimar maakt fans gek met douche-scène zonder topje

Al mogen fans van Chelsey Weimar daar wel vaker van genieten. Zo verwend de 26-jarige schoonheid haar fans met kijkjes achter de schermen. Maar in dit recente filmpje liet ze haar fans echt versteld staan. En wij snappen dat volkomen! Chelsey neemt haar fans namelijk mee tijdens het douchen en laat daarbij alles zien! Nou kiest ze ervoor om op camera toch nog een minuscuul broekje aan te trekken, maar van boven? Daar probeert ze zich nog nét wat fatsoenlijk te maken met behulp van haar armen. Maar zeker als ze zichzelf flink inzeept is het filmpje om van te watertanden. Chelsey heeft het namelijk druk en vergeet regelmatig haar handen wat bij haar boezem in de buurt te houden. Logisch toch dat haar fans door het dolle zijn? Anders wij wel! We kunnen nu al niet wachten op de Expeditie Robinson beelden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.