Video: Expeditie Robinson-deelnemer Chelsey Weimar stapt zonder topje de douche in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Expeditie Robinsol deelnemer Chelsey Weimar stapt zonder boven stukje onder de douche terwijl ze zich uitgebreid aan het inzepen is voor de camera.

Expeditie Robinson-deelnemer Chelsey Weimar laat zichzelf volledig zien onder douche

Het was voor iedereen geweldig nieuws toen recent naar buiten kwam en bekend werd gemaakt wie de nieuwe deelnemers van Expeditie Robinson zijn. Zo viel iedereens oog natuurlijk direct op de mega knappe Chelsey Weimar. De brunette is een model en heeft een flinke following op social media. Ook zou je haar nog kunnen kennen als de vriendin van de broer van Noa Vahle. Chelsey Weimar lijkt dolgelukkig met de zoon van Linda de Mol genaamd Julian Vahle. Nu komt Chelsey vanwege haar deelname aan het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson de komende tijd natuurlijk erg veel in beeld. Van de wekelijkse afleveringen tot aan de promoties van het programma; Chelsey gaat veel in beeld komen. Nu filmt Chelsey zichzelf ook erg graag. Op onderstaande video gaat Chelsey zelfs best wel ver met haar video, want ze poseert uitgebreid voor de camera zonder topje. Zo staat Chelsey onder de douche met enkel haar zwembroekje aan. De brunette poseert een beetje terwijl ze zichzelf helemaal inzeept en geniet van het stromende water. Hier worden al haar volgers natuurlijk wel érg heet van.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chelsey Weimar (@chelsey_weimar)

Expeditie Robinson-deelnemer Chelsey Weimar paradeert op boot

Het ziet er naar uit dat Expeditie Robinson-deelnemer Chelsey Weimar erg kan genieten van een lekkere zomervakantie. Waarschijnlijk heeft de brunette het hele jaar door hard gewerkt als model en is het nu tijd voor ontspanning. Het is natuurlijk ook een intensieve baan waarvoor ze de hele wereld over vliegt en niet vaak thuis zal zijn in de drukke periodes, zoals fashionweek. Nu vindt Chelsey het blijkbar helemaal niet erg om even van huis weg te zijn want ze gaat ook op de ene vakantie na de andere. Zo zijn de foto’s en video’s van onderstaande post gemaakt tijdens Chelsey Weimar haar vakantie op het Griekse eiland Ithaka. Het ziet er jaloersmakend uit want Chelsey heeft met haar reisgezelschap een flinke boot afgehuurd om op te vertoeven. De vakantiegangers genieten van lekker eten en drinken terwijl ze af en toe een duik nemen in het kristalblauwe water.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chelsey Weimar (@chelsey_weimar)

Lees ook: Foto: Model Chelsey Weimar bewijst waarom ze de lekkerste deelnemer van Expeditie Robinson 2023 is

Expeditie Robinson deelnemer Chelsey Weimar ziet er geweldig uit

Het is wel duidelijk dat Expeditie Robinson-deelnemer Chelsey Weimar alle aandacht naar zich toe gaat trekken tijdens het nieuwste seizoen. Nu maar hopen dat Chelsey het goed doet tijdens haar deelname, zodat iedereen zo lang mogelijk van haar kan genieten. Op onderstaande foto’s is nog even te zien hoe knap het model wel niet is. Zo staan de talloze zomer outfitjes allemaal perfect bij Chelsey haar tengere lichaam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chelsey Weimar (@chelsey_weimar)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!