Foto: Emma Wortelboer heeft opvallend goedje op gezicht zitten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer plaatste onlangs een schrikbarende foto via Instagram. Wat is er met haar gezicht gebeurd!?

Emma Wortelboer is 26 jaar geworden! En om dat te vieren, plaatste de presentatrice een verjaardagsfoto via Instagram. Alleen leek er één ding uiterst op te vallen aan de foto die Emma plaatste, iets wat haar fans heeft geshockeerd. Heeft de presentatrice iets aan haar gezicht laten doen?

Emma Wortelboer poseert met opvallend goedje op gezicht

Ter ere van haar verjaardag besloot Emma Wortelboer om een foto op Instagram te zetten. Deze foto lijkt op het eerste gezicht gewoon normaal, maar als je wat langer kijkt zie je dat dit opvallende kiekje allesbehalve normaal is. Nu de presentatrice 26 is geworden, lijkt niet alleen haar leeftijd te zijn veranderd. Op de foto is namelijk te zien hoe Emma in een restaurant zit, en een glas witte wijn omhoog houdt. Duidelijk is te zien dat de presentatrice in een feestelijke stemming is. Alleen heeft ze iets raars op haar gezicht zitten. Eén of ander goedje. Het lijkt alsof ze net geschminkt is om zo als een pandabeer uit eten te gaan. Is dit omdat Halloween eraan zit te komen? Emma lijkt er geen logische verklaring voor te willen hebben. Ze lijkt het gewoon leuk te vinden om een goedje op haar gezicht te smeren, en vervolgens uit eten te gaan voor haar verjaardag. “26 op de 26e“.

Lees ook: Foto: Emma Wortelboer knapt bijna uit leren jurkje bij Televizier-gala

Emma Wortelboer verliefd op eigen uiterlijk

Emma Wortelboer is natuurlijk een mooie verschijning, en dat weet ze zelf ook. Dat maakt ze dan ook nog een keer duidelijk op deze nieuwe foto’s die ze via Instagram heeft geplaatst. Het uiterlijk van de presentatrice stelt haar nooit teleur. We zien een aantal foto’s in de spiegel, van Emma. Allemaal op een andere dag, op een ander tijdstip. Maar de boodschap achter de foto’s is glashelder; “De spiegel stelt me zelden teleur“. Emma wil dus nog even benadrukken dat ze er altijd goed uitziet volgens zichzelf, en dat ze bijna nooit teleurgesteld is als ze ernaar kijkt. Gelijk heeft ze, want ze ziet er tenslotte ook fantastisch uit. Raven van Dorst heeft een iets andere ervaring met in de spiegel kijken: “De mijne breekt altijd voordat ik een foto kan nemen“.

Lees ook: Foto: Emma Wortelboer gooit mond wagenwijd open

Emma Wortelboer deelt intieme Televizier-outfit

Onlangs was natuurlijk het Televizier Gala, en Emma Wortelboer was hier dan ook uiteraard bij aanwezig. De presentatrice deelt via Instagram haar outfit voor het gala. Emma lijkt voor een pikant randje te hebben gekozen, want deze jurk slaat écht alles. Vol trots grijpt ze haar troeven vast en poseert ze in deze meedogenloze jurk. Met hoge hakken tot aan haar bovenbenen is Emma het gala ingegaan. Ze wist toen al dat het een avond zou worden om nooit meer te vergeten!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...