Foto: Emma Wortelboer knapt bijna uit leren jurkje bij Televizier-gala

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer viel enorm op bij het Televizier-gala. Ze koos niet voor één ondeugende jurk, nee, ze koos voor een tweede!

Emma Wortelboer laat heupen zien in strakke jurk

Onlangs was het gala voor de Gouden Televizier-Ring in het Koninklijk Theater Carré. Allerlei verschillende bekende Nederlanders waren hier aanwezig. Zo dus ook Emma Wortelboer. Uiteraard ga je voor een gala niet casual gekleed, maar Emma nam bracht ‘chique’ naar een ander level. In haar Instagram verhaal en op haar tijdlijn deelt ze foto’s van haar eerste look van die dag. Ze draagt een strakke, zwarte, leren jurk zonder bandjes. Het bovenstuk lijkt een beetje op een corset. Daaronder loopt de jurk uit naar de brede heupen die erin zijn gemaakt. Hierdoor lijkt het net of Emma mega brede heupen heeft. De jurk sluit verder redelijk strak aan bij de benen en aan alle kanten zijn ritsjes en knoopjes te zien als decoratie. Het is een geweldige jurk die Emma prachtig staat.
Jurk van Emma Wortelboer valt bijna uit elkaar

Zoals al even genoemd, heeft Emma voor het gala van de Gouden Televizier-Ring niet één jurk, maar twee jurken aangehad en wauw, wat een look! Die eerste was geweldig, maar de tweede staat haar nét zo mooi! De tweede jurk is gemaakt van een grijsachtige stof met een glittertje erin. Het lijkt dus een beetje zilver. De jurk heeft één band die over haar schouder loopt en doorgaat naar de nek waardoor Emma dus geen ketting meer hoeft uit te kiezen. De hals loop heel diep door, maar de onderkant van deze jurk is de grote eyecatcher. Het is namelijk niet een grote rok of sleep. Nee, de onderkant van de jurk bestaat uit allemaal slierten. Het lijkt net alsof de jurk helemaal verknipt is van onderen. Het is anders dan je gewend bent van een normale jurk, maar dat past natuurlijk helemaal bij Emma Wortelboer. Onder de jurk draagt ze hele hoge, bruine, glitterende laarzen met hoge hakken en een plateau zool.
Emma Wortelboer laat hele gezicht bekliederen

De jurken van Emma is niet het enige dat opvalt als we het hebben over haar looks bij het gala van de Gouden Televizier-Ring. We zijn met z’n alle van Emma gewend dat ze altijd heel erg zichzelf blijft. Dat ze lekker gek kan doen en zich nooit echt heel erg opdoft ergens voor. Natuurlijk weet ze wel altijd goede outfits uit te kiezen, maar make-up laat ze altijd links liggen. Áls ze het gebruikt, doet ze het zo natuurlijk mogelijk. Voor het gala was dit wel even andere koek. Haar make-up is gedaan door een professional en dat valt te zien. De look laat de ogen van Emma extra opvallen en dat is even wennen. Toch maakt het beide looks helemaal af en ziet het hele totaal plaatje er prachtig uit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!