Foto: Emma Wortelboer gooit mond wagenwijd open

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer deelt een opmerkelijk filmpje. Languit ligt de presentatrice op bed wanneer ze haar mond opeens wagenwijd open gooit. 

Emma Wortelboer verrast haar volgers met een opmerkelijk filmpje. De presentatrice ligt namelijk in bed wanneer ze de video aan het maken is. Op een gegeven moment zie je letterlijk het achterste van haar tong. Haar mond is wagenwijd open!

Emma Wortelboer bekijkt spelletje in bed

Afgelopen week speelde FC Barcelona tegen Inter Milan. Dit was een spektakel van een wedstrijd. Alle voetbalfans genoten volop van de match. De wedstrijd ging op en neer en er kwam maar geen einde aan. Het spelletje eindigde uiteindelijk in een 3-3 stand; gelijkspel. Ook Emma Wortelboer bekeek deze wedstrijd, maar wel liggend vanuit haar warme bed. Op het moment dat Inter Milan scoort gooit Emma Wortelboer haar mond wagenwijd open. De brunette moet gapen, op zo’n spannend moment! Wanneer ze haar mond open doet krijg je wel een goed beeld van haar tanden. Een tandarts zou zeggen dat het gebit er geweldig uitziet en haar tanden prachtig recht staan.

Presentatrice Emma Wortelboer is niet snel tevreden in bijzondere video

Even terug naar de wedstrijd. Emma krijgt een spektakelstuk voorgeschoteld, maar het maakt haar allemaal niet uit. De wedstrijd vindt de presentatrice niks aan. Gapend en al ligt ze languit op bed. Zelfs een doelpunt in een wedstrijd is niet genoeg om Emma gelukkig te houden. De presentatrice is dus niet snel tevreden. Mannen wees gewaarschuwd!

Opvallende vertoning Emma Wortelboer Televizier-Ring

De presentatrice was, net zoals vele andere BN’ers, aanwezig bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Naast alle andere BN’ers heeft Emma Wortelboer toch haar uitstekende best gedaan om goed op te vallen. Ze heeft voor een wel hele opvallende jurk gekozen. Het lijkt er een beetje op alsof ze wc-rollen heeft uitgerold en aan de jurk heeft geplakt. Het zijn allemaal slierten die er aan blijven hangen. De slierten zijn zelfs zo lang, dat ze op de grond hangen. Zo’n jurk heeft wel één voordeel: Wanneer je gaat lopen neem je gelijk alle stof van de grond mee. Hierdoor bespaar je wel tijd met het schoonmaken van je huis. Daarna moet Emma er wel even aan denken dat ze haar jurk moet wassen.

Waarom de naam van Emma Wortelboer zo passend is

Naast haar jurk is er nog iets opvallends. Op de foto lijkt het erop dat Emma Wortelboer haar haren heeft geverfd. Normaal heeft ze bruin/donkerblond haar, maar nu heeft de presentatrice gekozen voor een oranje kleur in haar kapsel. Dit zou ook kunnen door het licht wat op haar hoofd schijnt. Als Emma Wortelboer daadwerkelijk heeft gekozen voor een oranje kapsel, dan doet ze haar naam Wortelboer wel eer aan. Een wortel is namelijk ook mooi oranje, net als de presentatrice.

Emma Wortelboer heeft een donker randje

Het lijkt erop alsof de presentatrice haar Halloween kostuum al heeft uitgekozen. Helemaal in het zwart ziet ze er toch wel griezelig uit. Haar pak daarentegen ziet er wel mooi uit. Het bedekt de bovenkant van Emma Wortelboer nauwelijks.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!