Foto: Emma Wortelboer gooit mond wagenwijd open

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer deelt een opmerkelijk filmpje. Languit ligt de presentatrice op bed wanneer ze haar mond opeens wagenwijd open gooit. 

Emma Wortelboer verrast haar volgers met een opmerkelijk filmpje. De presentatrice ligt namelijk in bed wanneer ze de video aan het maken is. Op een gegeven moment zie je letterlijk het achterste van haar tong. Haar mond is wagenwijd open!

Emma Wortelboer bekijkt spannend spelletje in bed

Afgelopen week speelde FC Barcelona tegen Inter Milan. Dit was een spektakel van een wedstrijd. Alle voetbalfans genoten volop van de spannende match. De wedstrijd ging op en neer en er kwam maar geen einde aan. Het spelletje eindigde uiteindelijk in een 3-3 stand; gelijkspel. Ook Emma Wortelboer bekeek deze wedstrijd, maar wel liggend vanuit haar warme bed. Op het moment dat Inter Milan scoort gooit Emma Wortelboer haar mond wagenwijd open. De brunette moet gapen, op zo’n spannend moment! Wanneer ze haar mond open doet krijg je wel een goed beeld van haar tanden. Een tandarts zou zeggen dat het gebit er geweldig uitziet en haar tanden prachtig recht staan.

Presentatrice Emma Wortelboer is niet snel tevreden in bijzondere video

Even terug naar de wedstrijd. Emma krijgt een spektakelstuk voorgeschoteld, maar het maakt haar allemaal niet uit. De wedstrijd vindt de presentatrice niks aan. Gapend en al ligt ze languit op bed. Zelfs een doelpunt in een spannende wedstrijd is niet genoeg om Emma gelukkig te houden. De knappe presentatrice is dus niet snel tevreden. Mannen wees gewaarschuwd!

Opvallende vertoning Emma Wortelboer Televizier-Ring

De presentatrice was, net zoals vele andere BN’ers, aanwezig bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Naast alle andere BN’ers heeft Emma Wortelboer toch haar uitstekende best gedaan om goed op te vallen. Ze heeft voor een wel hele opvallende jurk gekozen. Het lijkt er een beetje op alsof ze wc-rollen heeft uitgerold en aan de jurk heeft geplakt. Het zijn allemaal slierten die er aan blijven hangen. De slierten zijn zelfs zo lang, dat ze op de grond hangen. Zo’n jurk heeft wel één voordeel: Wanneer je gaat lopen neem je gelijk alle stof en viezigheid van de grond mee. Hierdoor bespaar je wel tijd met het schoonmaken van je huis. Daarna moet Emma er wel even aan denken dat ze haar jurk moet wassen.

Waarom de naam van Emma Wortelboer zo passend is

Naast haar jurk is er nog iets opvallends. Op de foto lijkt het erop dat Emma Wortelboer haar haren heeft geverfd. Normaal heeft ze bruin/donkerblond haar, maar nu heeft de presentatrice gekozen voor een oranje kleur in haar kapsel. Dit zou ook kunnen door het licht wat op haar hoofd schijnt. Als Emma Wortelboer daadwerkelijk heeft gekozen voor een oranje kapsel, dan doet ze haar naam Wortelboer wel eer aan. Een wortel is namelijk ook mooi oranje, net als de knappe presentatrice.

Emma Wortelboer heeft een donker randje om zich heen

Het lijkt erop alsof de presentatrice haar Halloween outfitje al heeft uitgekozen. Helemaal in het zwart ziet ze er toch wel griezelig uit. Haar pak daarentegen ziet er wel verleidelijk uit. Het bedekt de bovenkant van Emma Wortelboer nauwelijks. Haar flinke jongens krijgen hierdoor veel vrijheid. Haar volgers hoor je dan ook zeker niet klagen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.