Foto: Emma Heesters zet vriend Wesley Hoedt voor schut in zijn eigen stadion

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is normaal gesproken een erg charmante dame, maar ze houdt ook wel van een geintje zo te zien. 

Wesley wil gewoon een beetje genieten van de wedstrijd, maar als het aan vriendin Emma Heesters ligt, dan gaat dat niet gebeuren. De beeldschone zangeres zet de stoere Wesley lichtelijk voor schut met haar RSC Anderlecht tasje wat ze heel erg trots in de lucht houdt. Wesley wordt zo toch een beetje verbonden aan het tasjesmerk. En een vrouwentasje is nu niet meteen de beste look voor een stoere sporter als Wesley. Dat is niet bepaald hoe je als kiezelharde verdediger in beeld wil komen. Maar goed, er zijn ergere dingen in de wereld. Hij heeft natuurlijk nog steeds een van de knapste vriendinnen van Nederland naast zich staan. Dan maakt het ook niet uit dat ze hem een klein beetje voor joker zet op de hysterische video.

Lees ook: Foto: Emma Heesters valt in slaap tijdens actie op Instagram
Emma en Wesley zijn nog altijd erg gelukkig op mooie foto

Ondanks de verschillen tussen de twee, houden ze natuurlijk wel enorm veel van elkaar. Dat kan je wel zien aan alle romantische foto’s die het stel plaatst op Instagram. Niet alleen passen Emma en Wesley heel goed bij elkaar, ze staan ook nog eens prachtig samen op de foto. Er zijn maar weinig koppels die zo fotogeniek zijn als Emma en Wesley. Nu komt dat ook wel een klein beetje door Emma, die namelijk niet slecht op een foto kan staan. De beeldschone blondine heeft eigenlijk alleen maar verleidelijke foto’s openbaar staan. Je zal dus hard moeten zoeken, wil je een foto vinden van Emma die niet wonderschoon is. Wesley boft maar met zijn knappe vriendinnetje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'