Foto: Emma Heesters valt in slaap tijdens actie op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters maakt de meest spannende dingen mee in haar leven. Maar tijdens haar laatste Instagram actie valt ze bijna in slaap. 

Zangeres Emma Heesters maakt in haar leven de meest spannende dingen mee. Dat kan ook haast niet anders als je een Nederlandse zangeres bent. Dan heb je nu eenmaal een spannend leven. Maar soms dan zijn er van die dagen dat je bijna in slaap valt. En vandaag is zo’n dag voor Emma. Die weet namelijk tijdens haar weggeef actie op Instagram bijna in slaap te vallen. Ze doet even haar oogjes dicht en lijkt zo weg te vallen. Het levert een lieve foto op die je absoluut gezien moet hebben.

Lees ook: Emma Heesters móet het wel erg koud hebben op onbedekte foto
Emma Heesters sluit even de ogen voor de foto

Emma heeft voor haar verleidelijke foto’s eigenlijk alle poses al een keer geprobeerd. Ze moest dus wat nieuws uitproberen voor haar weggeef actie. Want bij een stel bijzondere oorbellen hoort natuurlijk een bijzondere foto. Dus bedacht Emma een pose die ze niet zo vaak nog heeft aangenomen. Namelijk met haar ogen dicht. Ze sluit haar oogjes en het lijkt opeens net alsof ze een prinsesje is in een sprookje, dat net gaat slapen. De vraag is natuurlijk dan wel welke prins haar uiteindelijk wakker kust.
Emma is gewoon moe van al die verleidelijke concerten

Nu de entertainment sector weer een beetje meer lucht heeft gekregen is Emma ook weer bezig met optreden. En al die verleidelijke optredens na een periode van niet spelen kan ook heel uitputtend werken. Misschien dat Emma daarom maar heeft besloten om even een dutje te doen tijdens het maken van haar laatste foto. Dat zou wel eens de reden kunnen zijn dat ze met haar ogen dicht staat op de foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!