Foto: Emma Heesters valt in slaap tijdens actie op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters maakt de meest spannende dingen mee in haar leven. Maar tijdens haar laatste Instagram actie valt ze bijna in slaap. 

Zangeres Emma Heesters maakt in haar leven de meest spannende dingen mee. Dat kan ook haast niet anders als je een Nederlandse zangeres bent. Dan heb je nu eenmaal een spannend leven. Maar soms dan zijn er van die dagen dat je bijna in slaap valt. En vandaag is zo’n dag voor Emma. Die weet namelijk tijdens haar weggeef actie op Instagram bijna in slaap te vallen. Ze doet even haar oogjes dicht en lijkt zo weg te vallen. Het levert een lieve foto op die je absoluut gezien moet hebben.

Lees ook: Emma Heesters móet het wel erg koud hebben op onbedekte foto
Emma Heesters sluit even de ogen voor de foto

Emma heeft voor haar verleidelijke foto’s eigenlijk alle poses al een keer geprobeerd. Ze moest dus wat nieuws uitproberen voor haar weggeef actie. Want bij een stel bijzondere oorbellen hoort natuurlijk een bijzondere foto. Dus bedacht Emma een pose die ze niet zo vaak nog heeft aangenomen. Namelijk met haar ogen dicht. Ze sluit haar oogjes en het lijkt opeens net alsof ze een prinsesje is in een sprookje, dat net gaat slapen. De vraag is natuurlijk dan wel welke prins haar uiteindelijk wakker kust.
Emma is gewoon moe van al die verleidelijke concerten

Nu de entertainment sector weer een beetje meer lucht heeft gekregen is Emma ook weer bezig met optreden. En al die verleidelijke optredens na een periode van niet spelen kan ook heel uitputtend werken. Misschien dat Emma daarom maar heeft besloten om even een dutje te doen tijdens het maken van haar laatste foto. Dat zou wel eens de reden kunnen zijn dat ze met haar ogen dicht staat op de foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.