Foto: Dionne Stax heeft last van wind in luchtig shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax heeft er weer eens voor gekozen om op de foto te gaan in een wel erg luchtig shirtje. Dat ziet er goed uit, maar geeft zo zijn problemen. 

De prachtige presentatrice Dionne Stax heeft weer een nieuwe foto klaar staan voor haar volgers en het is er weer eentje om van te smullen. De knappe blondine heeft een luchtig shirtje aangetrokken, maar had even geen rekening gehouden met de harde winden. En daardoor krijgt Dionne toch wel een klein beetje een verwaaide look. Niet dat het heel veel uitmaakt, want Dionne ziet er zelfs met de wind in haar haren, nog steeds heel erg mooi uit. Er zijn natuurlijk maar weinig vrouwen die kunnen tippen aan de schoonheid van Dionne en het is makkelijk om te zien waarom. Met haar nieuwste foto bewijst Dionne maar weer eens dat er maar één koningin is onder de knappe presentatrices en dat is zij zelf.

Lees ook: Foto: Jurkje van Dionne Stax glijdt bijna van haar schouder

Voor haar nieuwe programma reist Dionne af naar het buitenland

Als je een programma met Dionne zit te kijken, dan weet je eigenlijk al dat het zich ergens in het buitenland gaat afspelen. De knappe presentatrice houdt er namelijk van om flink te reizen. Ze zit liever niet te lang in ons koude kikkerlandje. Dionne Stax boekt dan ook liever zo snel mogelijk nadat ze op Schiphol geland is haar volgende ticket. Maar omdat zo vaak naar het buitenland best prijzig kan zijn, koppelt Dionne haar liefde voor reizen met haar talent voor presenteren. Zo weet ze niet alleen de halve wereld over te reizen, maar er ook nog eens een aardig zakcentje mee te verdienen. Dat is slim gedaan door Dionne.

Springt Dionne Stax nou van een hoge berg?

De knappe blondine houdt absoluut van een beetje avontuur in haar leven. Dat zie je ook wel als je op haar Instagram pagina kijkt. Het ene na het andere avontuur volgt elkaar op. Zo sprong Dionne laatst vol overtuiging van een berg af. Wel had ze een harnas aan met een touw bevestigd aan de bovenkant. Zo kon ze veilig naar de overkant glijden. Maar het was wel spannend. Dionne vond het in ieder geval enorm interessant en kan niet wachten om ooit een keer terug te gaan om het nog een keer te proberen.
Dionne Stax is een echte wereldreiziger

Als je Dionne haar Instagram in de gaten houdt, dan weet je dat de reislustige presentatrice al bijna overal geweest is. Ze laat geen plekje onbezocht in haar missie om de hele wereld over te reizen. Dionne wil dan ook enorm graag alle landen die ze nog niet heeft bezocht zo snel mogelijk bezoeken. In haar hoofd gaan al allerlei ideeën rond hoe ze die landen en plekken in een interessant item kan veranderen voor een van haar programma’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...