Foto: Davina Michelle doet fans enorm plezier met strak leren pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wist je dat Davina Michelle van leren pakjes houdt? De blondine daagt haar volgers uit met deze zéér spannende outfit!

Davina Michelle deelt via Instagram een intiem kiekje. Want zelfs op de vroege maandagochtend, weet de blondine precies hoe ze moet poseren, en zo haar volgers te verwennen. En behalve dit intieme kiekje, lijkt Davina nóg een verrassing in petto te hebben voor haar volgers. Het lijkt de geluksdag voor de volgers van de zangeres want ze hebben dubbel geluk!

Davina Michelle verrast fans met leren pakje

Op de foto die Davina Michelle deelt via Instagram is te zien hoe ze haar volgers wederom verrast met een maar al te intiem kiekje. De blondine poseert namelijk in een zwart leren pakje, met een wel héél open voorkant. Ook lijkt het pakje vrij strak te zitten, en toont Davina natuurlijk ook nog even de achterkant van deze gewaagde outfit. Buiten natuurlijk deze prachtige outfit, lijkt de blondine haar volgers extra te verwennen met nóg een verrassing. Door deze verrassing, lijkt ‘blondine’ niet eens meer de juiste term te zijn om de zangeres op aan te spreken. Je kan het dus misschien al raden, Davina Michelle heeft haar haren geverfd! Welke kleur het precies is, is nog een raadsel. Het lijkt alleen verdomd veel erop dat de zangeres naar een bruine haarkleur is overgestapt. Nieuwe outfit, nieuw haar, Davina is helemaal klaar om met dit nieuwe uiterlijk de week in te stappen. Ze wenst haar volgers nog een fijne maandag!

Lees ook: Foto: Davina Michelle enige hoogtepunt bij bruiloft NikkieTutorials

Davina Michelle slaat haar huis aan gort op video

Davina Michelle kennen we eigenlijk als helemaal geen agressief type, de blondine is een vriendelijke, rustige zangeres die geen vliegje kwaad doet. Tenminste, dat is wat je in eerste instantie zou denken. Echter lijkt dit minder waar te zijn dan gedacht, want Davina deelde laatst een wel héél opvallende video via Instagram. Op deze video is zowaar te zien hoe de zangeres haar hele huis kapot slaat, en haar woede uit richting haar inboedel. In eerste instantie zou deze video veel volgers shockeren, maar na het zien van de hele video en de context te weten lijkt het allemaal weer erg mee te vallen. Davina was namelijk helemaal niet zo boos, maar leek gewoon een goed instrument gevonden te hebben, in haar huis. Met haar vuist slaat ze namelijk meerdere keren op een onderdeel van haar huis, en creëert ze op deze manier een soort ‘beat’. Dit lijkt tot haar eigen verbazing beter uit te pakken dan gedacht, en ze besluit er dan ook bij te zingen. Met als gevolg een prachtige cover van ‘Unholy’ gezonden door niemand minder dan Davina Michelle. “When your home is your instrument“.

Lees ook: Video: Davina Michelle showt gênant resultaat van dronken avondje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!