Foto: Davina Michelle enige hoogtepunt bij bruiloft NikkieTutorials

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle mocht optreden bij de bruiloft van NikkieTutorials. Niet Nikkie, maar Davina stal absoluut de show!

Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, is getrouwd met de liefde van haar leven. Haar bruiloft moest een enorm feest worden waar zowel de genodigden als haar enorme fanbase van kon meegenieten. Daarom heeft Nikkie de Jager een zeer uitbundige ceremonie georganiseerd, waarbij één gast extra opviel: zangeres Davina Michelle. De blonde Rotterdamse had de eer om op Nikkie haar bruiloft op te treden. Op het moment dat Nikkie naar het altaar liep begon Davina met zingen. Je durft het bijna niet te zeggen, maar Davina overschaduwde de bruid zowat met haar indrukwekkende voorkomen en optreden!

Davina Michelle zingt voor Nikkie de Jager

Nikkie de Jager belde haar goede vriendin Davina Michelle om te vragen of ze op kon treden tijdens haar bruiloft. Davina Michelle zong het liedje “Always Remember Us This Way” van Lady Gaga. De zangeres kwam ook nog eens zelf op het idee om er violen aan toe te voegen. Samen met haar stiefvader loopt Nikkie naar het altaar waar haar toekomstige man staat te wachten. Het liedje, de ambiance – logisch dat Nikkie het niet droomhoudt op dit moment natuurlijk! Uiteindelijk hebben ze allebei gewoon het ja-woord gegeven. Davina Michelle laat op Instagram nog even weten dat ze de twee tortelduifjes een leven vol liefde wenst.

Davina Michelle ziet er beeldschoon uit

De zangeres heeft haar uitstekende best gedaan om er weer beeldschoon uit te zien. Met een prachtige licht blauwe jurk ziet ze er fantastisch uit. De strakke jurk zorgt ervoor dat Davina haar prachtige lichaam goed te zien is. Davina Michelle heeft daarnaast ook duidelijk een lange tijd aan haar make-up besteed. De blondine heeft haar haar ook strak naar achter in een prachtige knot. Aangezien Davina zich normaal juist kleedt als ‘rock chick’, is het zeker leuk om haar eens volledig in gala-outfit te zien. Kan ze prima hebben!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Meer BN’ers op de bruiloft van NikkieTutorials

Davina Michelle was niet de enige BN’er op de bruiloft. De trouwambtenaar was namelijk niemand minder dan Jeroen Kijk in de Vegte. De Radio 2-dj bouwde tijdens de deelname aan Wie is de mol een goede vriendschap op met NikkieTutorials. De radiomaker vond het dan ook een eer om de trouwambtenaar te zijn. Jeroen Kijk in de Vegte sprak: “Er was zoveel liefde, die ouders zaten te stralen op de eerste rij”.

Jeroen heeft ongetwijfeld de naam van de stiefbroer van Nikkie genoemd. Het stiefbroertje van Nikkie de Jager was overleden aan de gevolgen van kanker. Dit is ook waarom Nikkie destijds stopte met Wie Is De Mol?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jeroen Kijk in de Vegte (@jeroenkidv)

Nikkie de Jager deelt verbluffende jurk

De bekende YouTuber deelt graag haar hele leven met de wereld. Ook nu deelt ze met al haar volgers haar verbluffende jurk. Nikkie de Jager heeft inmiddels 16.5 miljoen volgers op haar sociale media. Ze heeft haar jurk speciaal laten ontwerpen door het bekende duo Viktor & Rolf. Het is dan ook niet raar dat ze met haar jurk alle volgers versteld laat staan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!