Video: Davina Michelle showt gênant resultaat van dronken avondje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ook bekende Nederlanders zoals de mooie Davina Michelle hebben wel eens dronken avontuurtjes. De blonde zangeres laat zien wat voor gênants ze heeft gedaan…

Davina Michelle heeft spijt van dronken acties

De mooie Davina Michelle heeft pas geleden wel een hele gezellige avond gehad. Op die avond, waar wijntjes en biertjes de hoofdrol hebben gespeeld, heeft ze een paar dingen gekocht waar ze flink wat spijt van had de volgende dag. Ze deelt op haar sociale media een paar van die artikelen en het is daadwerkelijk om te gieren. Als eerst laat ze een paar schoonheidsproducten zien van het merk KYLIE SKIN. Die producten zijn niet de goedkoopste en Davina ziet ze liever in haar prullenbak dan in haar badkamer. Als tweede draait ze een rondje voor de spiegel met een zwart-wit geblokte legging aan. Ze zet er zelf al een schaar emoji bij. Deze gaat dus ook bij het vuilnis. Vervolgens filmt ze hele kleurige kerstversiering. Het is nog niet eens Halloween geweest, Davina! Als laatst showt ze een paar bruine laarzen. Nee, ze zijn niet een schattige kleur bruin, dit is gewoon toilet-bruin. Het uittrekken van die laarzen is ook niet de makkelijkste taak zo te zien. Haar volgers gaan kapot van het lachen in de reacties. Radio538 reageert met: “Hahahaha, we hebben deel 2 nodig!”. Goed idee!
Davina Michelle en Nikkie de Jager zijn dikke vriendinnen

Het is geen geheim dat Davina Michelle een prachtig optreden heeft gegeven op de bruiloft van youtuber Nikkie de Jager, van Nikkietutorials. Het was een hele ervaring, maar de twee zijn meer dan alleen kennissen. Nikkie en Davina zijn ontzettend goede vriendinnen geworden door de tijd heen. Davina plaatst een video op haar sociale media waarin ze haar vriendschap met Nikkie in het kort samenvat. Ze begint bij hoe het begon met een foto van de twee dames toen ze elkaar voor het eerst leerde kennen. Vervolgens komt er een foto van hoe de twee en televisieshow samen hebben gepresenteerd. Daarna maakte de twee samen een YouTube video voor het YouTube-account van Nikkie en een prachtig shot van hoe Davina zingt op de bruiloft van Nikkie. Het laatste shot gebruikt ze om reclame te maken voor hun eerste muziekvideo samen. In het bijschrift vraagt de blonde zangeres aan Nikkie: “Wat komt er nu?”. Het is toch zoet om te zien hoe de twee zo’n hechte band hebben opgebouwd door de jaren heen. Nikkie reageert onder de post met: “Ik houd oh-zoveel van jou!”.
Davina Michelle kleedt zich kleurrijk voor videoclip

Onlangs heeft Davina Michelle een nieuwe videoclip uitgebracht. Op haar sociale media viert ze dat met een ontzettend kleurrijke foto. Ze ziet er prachtig uit, maar die jas is wel erg extreem. De blondine heeft namelijk een hele grote bont-achtige jas aangetrokken die alle kleuren van de regenboog kleurt. Om het af te maken heeft ze ook nog eens gouden lippenstift op. Een heftige outfit, maar zeker een ‘eyecatcher’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!