Foto: Dansende Amber Brantsen gebruikt fantasie tijdens F1-uitzending Viaplay

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen danst haar weg richting de F1 uitzending bij Viaplay. Deze staat in het teken van aankomend raceweekend in Miami. Deze stad wordt vaak gezien als gelegenheid om je dansmoves te showen. Amber doet lekker mee.

Amber Brantsen journalist en presentatrice die sinds 2021 bij Viaplay de F1-show presenteert. En dat doet ze met veel plezier en enthousiasme. Ze is zo enthousiast dat ze nauwelijks kan stilzitten. Vol trots laat ze weer zien wat ze in huis heeft. Niet alleen F1-kennis en leuke praatjes, maar ook leuke lichaamsbewegingen toont ze op beeld. De technici bij Viaplay waren nog niet helemaal goed voorbereid en het scherm achter haar is nog niet gevuld. Amber maakt het allemaal niet uit. Zolang zij maar kan dansen en zo helemaal in feestelijke stemming kan komen. Miami is ook een vrolijke stad, waar de tropische sferen, muziek en dansen in de avond centraal staan. Maar voor dit weekend is maar een ding belangrijk: racen. Ondertussen zijn voor Amber twee zaken van belang: racen en dansen. Ze blijft in Nederland om verslag te doen en toont haar pasjes gewoon in de studio, voordat ze aan de slag gaat met de race en haar commentaar

Amber Brantsen slaat groen uit

Presentator Amber Brantsen was eerst bij de NOS aan de slag aan presentatrice. Ze is daarna naar betaalzender Viaplay gegaan. Viaplay heeft vanaf het recente seizoen de Formule 1-races in Nederland voor zijn rekening genomen. Brantsen is voor Viaplay sindsdien in de studio-uitzendingen de Formule 1-races aan het verslaan. Maar ze moet nog steeds even wennen aan haar nieuwe setting, zo blijkt. De achtergrond moet eerst aangezet worden, anders blijf je achter met alleen een groene kleur. Amber lijkt daar nog niet van op de hoogte. Of juist wel en ze geeft er niks om. De superknappe presentatrice gebruikt gewoon lekker haar fantasie. Of zou ze al dromen over de race aankomend weekend?

Fantastische presentatrice heeft aanstekelijk enthousiasme

Als er geen leuke achtergrond is om naar te kijken, dan is er altijd Amber Brantsen nog. Dat is voor een deel natuurlijk ook de reden dat Viaplay haar heeft aangenomen. Amber is naast groot Formule 1-fan ook enthousiast over andere zaken, bijvoorbeeld groene achtergronden en dansen. Dit jonge racemonster staat ook echt bekend als een alleskunner. Precies wat Viaplay zocht. “Ambers enthousiasme en passie voor de sport zijn aanstekelijk.” werd toen al gezegd door de zender. De foto van een dansende Amber wordt nu dus gewoon ingezet als lokkertje voor de aankomende uitzending. En het belooft een veelbekeken uitzending te worden. Er zijn hoge verwachtingen namelijk over de race en over Max Verstappen.

Amber blij, Max (nog) niet

De populariteit van de Formule 1 in Nederland neemt steeds verder toe, deels door de successen van Max Verstappen. Althans, de successen van vorig seizoen. Dit seizoen is het tot nu toe een groot fiasco in vergelijking met 2021. De eerste Grand Prix van Miami moet wederom worden gewonnen door Max als hij nog steeds in de race wil blijven voor het kampioenschap.

Presentatrice maakt elk weekend beter

Dit weekend in Miami kende voor Max Verstappen  al een slechte start. Zijn race acties bleven beperkt tot slechts vijftien ronden. Dat was ook te zien bij Viaplay. De reden? Hij ketste met zijn auto tegen de muur en zijn auto kent nog steeds allerlei soorten mankementen. Maar zelfs als hij niet wint is er altijd Amber om het racepubliek te vermaken bij Viaplay.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.