Foto: Chantal Janzen wordt overvallen terwijl ze in bad zit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het ultieme rustmomentje in de badkamer van Chantal Janzen wordt bruut verstoord…

Op een rustige zondag verlangde Chantal Janzen naar een welverdiend momentje rust voor zichzelf. Hoe ze dat graag doet? De keuze voor haar ontspanningsmoment viel op een heerlijk bad, waarbij ze graag op wat rust hoopte. Haar rustmomentje werd echter bruut verstoord! Onverwacht en ongevraagd kwam iemand binnenvallen.

Daarom is het idee om een goed badkamerslot aan te schaffen zeker een prioriteit geworden voor Chantal, want dan kan niemand opeens binnendringen terwijl ze zichzelf onderdompelt in bubbels en geurige oliën.

Wie is Chantals onverwachte indringer?

Zondag is een goede dag om een moment rust te pakken voor de week weer begint. Chantal Janzen dacht namelijk eindelijk eventjes af te zijn van het dagelijkse gezeur van haar man en kinderen. Maar toch wist een van haar kinderen haar te overvallen. En ook niet zomaar, hij is gewoon bij haar in bad gesprongen! En daar gaat je rustmoment! Van eerst die heerlijke stilte en jezelf verwennen naar plotseling in bad zitten met een van je kinderen!

Chantal heeft een slot nodig op de deur

Met het onverwachte bezoek van haar kind tijdens haar moment dat was bedoeld voor rust en ontspanning, is het een goed idee om een slot op de deur te doen. Zo kan ze oprecht zonder storen haar ontspanningsmoment in bad beschermen. Gelukkig kan ze met wat humor het moment op haar sociale media delen, hoe ze word gestoord door haar nieuwgierige kinderen die graag geen moment zonder haar zijn. En dus ook in bad! Zoals ze al zei op haar Instagram story die ze had geplaatst; ”Verdomme, hij heeft me weer gevonden hoor”. De zoektocht naar een goed badkamerslot is in ieder geval een goede overweging om haar badrituelen te beschermen tegen toekomstige ongewenste indringers.

Relaxen is een must voor Chantal Janzen

Voor Chantal Janzen staat ontspanning hoog op de prioriteitenlijst. De behoefte aan die kostbare rustmomenten zijn ook erg duidelijk terug te zien in haar levensstijl. Haar liefde voor relaxen kan je ook goed terugvinden in de keuzes van haar vakantiebestemmingen, waar tropische en warme locaties zeker haar voorkeur hebben. Het strand, omringd door rustige geluiden van de oceaan, biedt haar de ideale omgeving om volledig tot rust te kunnen komen. Wanneer Chantal Janzen op vakantie is, deelt ze deze momentjes altijd graag met haar volgers. Die volgers bedanken haar dan voor de prachtige kiekjes!

chantal janzen vakantie

Lees ook: Foto: Zonnebadende Chantal Janzen deelt wilde fantasie met volgers

Waar is Chantal nu mee bezig?

Chantal is momenteel bezig met de nieuwe collectie voor Fifth House &C. Ze nam onlangs haar volgers mee achter de schermen via haar sociale media. Tijdens deze bijzondere gelegenheid deelde ze niet alleen een blik op de totstandkoming van de fotoshoot, maar ook op een cruciale meeting die plaatsvond. Chantal ging zelf ook even voor de camera staan! Ze gaf haar fans een sneak peak van de gemaakte foto’s, waarin ze de kledingstukken op een prachtige manier tot hun recht laat komen.

Meer te zien over Chantal Janzen

Wil je meer dit soort verhalen meekrijgen? Neem vooral een kijkje op het Instagram account van Chantal Janzen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.