Foto: Zonnebadende Chantal Janzen deelt wilde fantasie met volgers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen is heerlijk even op vakantie en geniet tijdens haar tripje enorm van de zon. En natuurlijk droomt ze dan even weg. 

De knappe presentatrice Chantal Janzen deelt fantasie

Zou de aantrekkelijke blondine misschien leiden aan een zonnesteek? Je zou het bijna denken als je de laatste video van Chantal Janzen ziet. De knappe blondine heeft namelijk een video online gezet, waarin ze nogal loopt te dagdromen, maar niet over spannende avondjes bij de ondergaande zon, maar over dansende vogeltjes. Chantal heeft het deuntje van ”de vogeltjesdans’ in haar hoofd zitten en ze krijgt het er niet uit. En dus valt ze haar volgers er ook maar mee lastig.

Lees ook: Foto: Chantal Janzen laat haar oprekken met mega ballon

De knappe blondine is te zien in heerlijk badpakje

natuurlijk is Chantal Janzen tijdens haar vakantie te zien in de mooiste badkleding. Wat dacht je van dit heerlijke groene setje? De aantrekkelijke presentatrice weet wel waar ze haar fans blij mee moet maken. Die smullen namelijk enorm van dit soort heerlijke pakjes. En Chantal is de moeilijkste niet, dus die maakt graag haar volgers een beetje blij. De knappe blondine weet met haar video al haar fans in één keer ontzettend te vermaken. En dat terwijl ze zo’n irritant deuntje deelt. Na ja, het geluid kan je tenminste nog uitzetten. Dan heb je nog steeds een heerlijke video van de troeven van Chantal Janzen op je scherm staan.

Lees ook: Foto: Chantal Janzen laat volgers de inhoud van haar jasje zien

Chantal Janzen heeft flinke vormen die ze laat zien

De knappe presentatrice heeft een ongelooflijk goed dat ze graag aan haar fans laat zien. En dat doet ze door de mooiste foto’s en video’s online te zetten. Het lijkt erg goed te werken, want de fans van Chantal Janzen zijn ongelooflijk blij met alle foto’s en video’s die de knappe blondine voor hen maakt. Chantal Janzen kan in de ogen van haar fans eigenlijk al weinig meer fout doen. De verleidelijke blondine blijft daarom ook nog wel eventjes doorgaan met het plaatsen van al die mooie plaatjes online.
Chantal Janzen weet goed hoe ze moet verleiden op kiekjes

De zeer aantrekelijke blondine weet natuurlijk als geen ander hoe ze moet verleiden bij het maken van een foto. De truc is natuurlijk om niet teveel te laten zien van haar prachtige , maar wel genoeg om haar fans een beetje tevreden te houden. Die moeten wel kunnen genieten van haar heerlijke plaatjes. En als dat eenmaal lukt, dan is de rest allemaal niet meer zo van belang. De aantrekkelijke presentatrice maakt de mooiste foto’s voor haar publiek. Soms trekt ze daar de meest spannende setjes voor aan en soms ook gewoon helemaal niks. Dat zie je bijvoorbeeld in de foto hierboven. Daar wet Chantal nog wel een groot deel van haar te bedekken met haar armen. Het leverde in ieder geval een zeer spannend plaatje op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.