Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

De mooie presentatrice Chantal Janzen is op vakantie in een huisje met een groot zwembad. Het water is daar alleen ijskoud, daarom dat ze vraagt aan haar volgers of hun denken dat het wel gezond is om daar dan in te zwemmen. Maar dan krijgt ze toch een rare vraag die ze maar al te graag beantwoordt…

Chantal Janzens bizarre reactie op vraag van volger

Terwijl Chantal Janzen denkt relax even op vakantie te gaan wordt ze opeens overvallen door een reactie van een van haar volgers. Op Instagram heeft ze gedeeld dat ze zich afvraagt of dat zo’n koud ijsbad nu wel gezond is. Dat vraagt ze zich af omdat meerdere populaire BN’ers, zoals Rico Verhoeven, tegenwoordig vaak in een ijsbad gaan zitten en het filmen om het aan hun volgers te laten zien. Daarom dat ze aan haar volgers vraagt wat hun hiervan denken. Ze krijgt daarop wisselende reacties, maar ook één hele vreemde. ”Drink jij je ochtend ?” Waarop ze reageert met: ”Ah, volgende vraag heeft zich alweer aangediend.” Meerdere mensen vinden het natuurlijk geweldig hoe Chantal hiermee omgaat. Lekker luchtig aan al haar volgers laten zien! Wie is er nou niet blij dat ze heeft besloten het uit te lichten?

Chantal JanzenChantal Janzen

Chantal Janzen is in tranen met haar verjaardag

Op 15 februari is Chantal Janzen 45 jaar oud geworden. Natuurlijk moet dat wel gevierd worden. Alle mooie beelden van haar verjaardag deelt ze natuurlijk maar al te graag met haar volgers. In het bericht laat Chantal Janzen dit weten: ”Gisterenochtend verrassings feestontbijt in roze. Janken.”, ”De liefste briefjes. Ook janken.”, ”Deze 3… Jank.” Waarbij ze verwijst naar haar man en kinderen bij haar speciale feestontbijt. Daarna laat ze ook nog weten dat ze het op een ander moment ook nog groots gaat vieren dus ze wilde op de dag zelf niks doen. Maar toch vonden haar vriendinnen dat niet kunnen! Dus op haar verjaardag zelf heeft ze nog met de keukentafel vol leuke mensen gezeten. Waarbij ze zegt dat ze de mensen gelukkig allemaal kent en dat ze daarom weer moest janken!

Chantal Janzen is voorstander geworden van haar verjaardag vieren

Ze heeft zoveel moois gekregen van en is helemaal verliefd op de mensen die ze om zich heen heeft  ”Het was dus eigenlijk één grote, onverwachte liefdesexplosie, deze verjaardag, waarop en waardoor ik voornamelijk heb gejankt de ganse dag. Van blijdschap.
En hormonen. Vrees ik.” Ook heeft ze het erover dat ze normaalgesproken helemaal geen verjaardag vierder is. Ze werkt normaal gesproken gewoon op haar verjaardagen omdat ze er niet zo van is en het ongemakkelijk vind haar eigen feest te vieren. Nu heeft ze voor het eerst toch wel haar eigen verjaardag gevierd, dat doet ze nu toch wel omdat het afgelopen jaar volgens Chantal erg pittig was. De blondine is na het vieren van haar verjaardag ervan overtuigd. ” Ik ga alles vieren vanaf nu. Ook al is ‘t maar klein. Want het is je grootste goed als je ieder jaar weer met een gezond lijf een jaar ouder MAG worden.” 

Chantal Janzen verjaardag Chantal Janzen verjaardag

Meer te zien over Chantal Janzen

Wil je meer dit soort verhalen meekrijgen? Neem vooral een kijkje op het Instagram account van Chantal Janzen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.