Foto: Bridget Maasland is bijna onherkenbaar na ingrijpende keuze

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer zover, nog een BN’er die een ingrijpende keuze maakt op het gebied van uiterlijk. Dit maal is het Bridget Maasland en haar nieuwe bril. 

Bridget Maasland is nogal van de opvallende keuzes. Dat wist je al na haar keuze om een relatie te beginnen met André Hazes Jr. Maar haar nieuwste keuze geeft een hoop rare blikken. Ze heeft er namelijk voor gekozen om een enorme bril op haar hoofd te zetten. En daardoor is Bridget ook bijna onherkenbaar geworden. Nu moet Bridget aan de bril, daar is geen ontkomen aan, maar er zijn betere alternatieven te vinden dan dit joekel van een montuur. Zo had ze er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen lenzen te nemen, of een kleiner, minder aanwezig montuur. Aan de andere kant, met haar nieuwe glazen maakt Bridget wel gelijk een enorm statement. Je kan nu echt niet meer om de prachtige blondine heen.

Lees ook: Foto: Bridget Maasland in meest extreme outfit ooit voor Perfecte Plaatje
Bridget is net een spannende schooljuf op haar nieuwste foto

In haar relatie met André moet Bridget zich ook een klein beetje een schooljuf gevoeld hebben. Het leeftijdsverschil tussen haar en haar toenmalige liefde was toch wel erg aanzienlijk. André is misschien al een tijdje uit beeld, maar de schooljuffrouw kleding is zeker gebleven. En nu heeft Bridget ook een bril gekozen die volledig bij die look past. Het is net alsof de knappe blondine zo uit een hele foute film is gelopen. Het is absoluut een look waar je aan moet wennen. Zo ken je Bridget Maasland natuurlijk niet, dus is het even wat onwennig. Je moet ook goed kijken wil je Bridget nu nog herkennen. Misschien is dat juist waar ze voor gaat. Een beetje onherkenbaarheid. Dan kan ze weer lichtelijk normaal over straat zonder de hele tijd benaderd te worden. Al is dit misschien niet de beste keuze. Haar nieuwe stijl maakt Bridget wel onherkenbaar, maar niet onopvallend.
Bridget is een vrouw met pit. Dat zie je op elke foto

Of ze nu haar schooljuffrouw outfit aan heeft of een meer zakelijke kledingstijl, er schuilt altijd een klein beetje gevaar en mysterie achter Bridget. Dat merk je wel als je een klein beetje door haar fotocollectie speurt. De spannende blondine heeft in elk van haar foto’s een beetje pit zitten. Dat verbaast ook niemand. Als je Bridget zo ziet, dan wordt meteen duidelijk dat ze een vrouw is waar je rekening mee moet houden. Ze eist dan ook de aandacht op in elk plaatje waar ze op staat. Niet dat het erg is. Een vrouw als Bridget Maasland daar kan de gemiddelde Nederlandse man namelijk met gemak uren naar staren. Bridget is een van de meest spannende vrouwen van Nederland. En daarom is ze ook nog steeds zo geliefd na al die jaren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!