Foto: Bridget Maasland geniet intens van dit kleine rode staafje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland deelt een opvallende foto via Instagram. Wat is het mysterieuze verhaal achter dit rode staafje?

Bridget Maasland deelt een opvallende foto via Instagram. De blondine heeft een nieuw sieraad, en wat voor een. We kennen Bridget natuurlijk als iemand die van haarzelf al veel sieraden draagt, maar zal ze ook een sieraad hebben gedragen met zo’n verhaal erachter? Bridget legt het achtergrondverhaal achter dit rode sieraad haarfijn voor je uit. Ze heeft het sieraad cadeau gekregen, maar dit is niet zomaar een cadeau, want dit rode staafje gaat veel verder terug dan je denkt.

Bridget Maasland vermaakt zich met klein rood staafje

Dat Bridget Maasland van sieraden houdt, is over het algemeen bekend. Maar wat de blondine nu weer om haar nek heeft, is uiterst verdacht. Wat is dit rode staafje? Waarom heeft Bridget een ketting met een rode peper om haar nek? Dat legt ze je haarfijn uit! Ze heeft dit ‘hoorntje’ gekregen van iemand. Het is afkomstig uit Napels en Bridget is er ontzettend blij mee zo te zien. De blijdschap straalt helemaal van haar gezicht af! Bridget over het rode hoorntje; “Als we de mythologie erbij halen, weet Ovidius ons precies te vertellen waar het koraal vandaan komt; het is afkomstig van het bloed van Medusa“. Als je het hele achtergrondverhaal wilt lezen over dit rode pepertje om de nek van Bridget, moet je vooral naar haar Instagram-account gaan. In ieder geval speelt er dus veel meer achter dit sieraad dan gedacht. Maar of het ook nou zo mooi is, is nog maar de vraag. In ieder geval vind Bridget het een prachtig sieraad, als je haar zo hoort. En veel van haar volgers zitten vast te wachten op dit levensverhaal van het hoorntje, van Bridget. Nu kan iedereen weer gerust verder leven; we weten wat voor verhaal er achter de ketting van Bridget schuilt.

Lees ook: Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland deelt foto’s van gloednieuw haar

Onlangs deelde Bridget Maasland nog meer opvallende foto’s via Instagram. Op deze foto’s was namelijk te zien hoe de blondine haar nieuwe look liet zien! Het valt bijna niet te zien, maar Bridget heeft nieuw haar! En dit deelt ze dan ook al te graag met haar volgers via Instagram. “Happy new hair“. Ze is een heel nieuw persoon geworden! Met dit haar herken je Bridget écht bijna niet meer terug. Maar ze is het toch echt, onze eigen Bridget Maasland. De presentatrice is kennelijk zelf ook ontzettend blij met haar haartjes. Want er spat een vreugde van haar gezicht af waar je u tegen zegt. Via een zwoele blik kijkt de blondine de camera in, en je ziet, dat ze stiekem ontzettend blij is met haar haartjes. Bridget is een heel nieuw persoon!

Lees ook: Bridget Maasland slaat keihard terug na ophef om foto zonder kleding

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!