Bridget Maasland slaat keihard terug na ophef om foto zonder kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland plaatst regelmatig een spannende foto in haar op Instagram. Nu besloot de blondine enkel gekleed in een onderbroek te poseren voor haar volgers. Niet iedereen was blij met de foto maar Bridget slaat keihard terug..

De knappe Bridget Maasland is niet vies van een mooie foto hier en daar. Regelmatig laat de presentatrice zich van één van haar beste kanten zien. Daarbij verschijnt dus ook wel eens een fotootje met wat minder kleding aan. Helemaal nu de zomer is begonnen flaneert Bridget maar al te graag in een mooie bikini of in een badpak. Vooral van wat felle kleuren is Bridget niet vies en het staat haar dan meestal ook heel goed. Ondertussen is Bridget al 47 jaar maar ze heeft nog geen afscheid genomen van haar vroegere modellen carrière. Helaas voor Bridget staan de fotograven en bedrijven niet meer in de rij om met haar te werken dus dan moet ze zelf de foto’s maar maken.

Bridget Maasland deelt foto met enkel een onderbroek

Om weer eens wat nieuws te proberen besluit Bridget Maasland een foto te maken met nog minder aan dan een bikini. Het lijkt erop dat de foto die op Instagram staat gemaakt is in Bridget haar eigen huis. En in je eigen huis mag je natuurlijk zelf weten waar je in rond loopt. Blijkbaar vindt Bridget het fijn om met zo min mogelijk kleding te ontspannen in huis. Natuurlijk ook wel weer begrijpelijk als het zulk warm weer is. Bridget loopt in enkel een boxershort rond te paraderen. Het is op zijn zachts gezegd niet heel veel stof. Het zou goed kunnen dat het Bridget haar pyjama is want ze staat in de badkamer. Om toch nog een beetje privacy te creëren heeft de blondine wel haar armen voor haar . Een foto is het zeker maar Bridget lijkt er wel heel trots op. Toch valt de foto niet bij iedereen in de goede aard. Zo is er een volger van Bridget die een harde opmerking maakt door te reageren: ”Wat zeggen de vriendjes van je zoon?”.

Bridget Maasland slaat terug

Natuurlijk is Bridget Maasland niet op haar mondje gevallen en zo’n gemene opmerking gaat ze niet laten gebeuren. Daarom komt Bridget met een zeer uitgebreide openbare reactie op de opmerking van de meneer. Bridget wil namelijk ‘body positivity’ uitstralen naar haar volgers en dat betekent dat alle lichamen mooi zijn en worden geaccepteerd. In Bridget haar reactie vraagt ze zich af wat er nou eigenlijk fout is aan de foto en waarom deze meneer zo’n nare opmerking maakt. Ook vraagt ze zich af wat je nou eigenlijk echt allemaal ziet op de foto. Het is natuurlijk wel een foto waar veel van Bridget haar op te zien is, maar dat is helemaal haar eigen keuze. Bridget deelt het uitgebreide statement ook nog op haar verhaal omdat ze waarschijnlijk wil dat iedereen weet hoe ze over de opmerking denkt. Als afsluiter zegt Bridget ”Maak je druk om belangrijke kwesties.”.

Bridget Maasland slaat terug

Lees ook: Foto: Zwaar teleurgestelde Bridget Maasland ramt frustraties van zich af

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...