Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Bridget Maasland wil meer en krijgt meestal ook meer. De blondine behaald bijna ieder doel dat ze zichzelf stelt met gemak. Helaas, of juist erg fijn voor Bridget, is dan wel dat ze op vakantie ook niet stil kan zitten. Een typische Nederlandse vakantie, op de ligstoel de hele dag bijbruinen, is er een die je haar niet snel ziet kiezen. De presentatrice trekt de fotocamera tevoorschijn in het prachtige Sardinië en maakt van van alles dat ze tegenkomt een leuke foto. Van haar favoriete diersoort bijvoorbeeld, de schildpad. Of haar favoriete presentatrice: zichzelf. Alles gooit ze online zodat haar volgers ook weten dat ze zelfs op vakantie hen voorziet van de nodige informatie over haar leven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget Maasland maakt haren vochtig

Een van de eerste foto’s van Bridget is van zichzelf bij het water. Dit lijkt, in tegenstelling tot Nederlandse wateren, al op goede temperatuur. De hete presentatrice droogt zichzelf zelfs niet af maar gaat eerst maar is een selfie maken. Het ultieme bewijs dat ze meer doet dan enkel even aan het strand bakken. De actieveling gaat gewoon lekker de rotsen op en daarna de zee in. Als ze daarmee klaar is, is het tijd om de nodige cultuur op te snuiven.

Bridget Maasland dierenliefhebber

Overduidelijk is ze een dierenliefhebster, deze fotograaf. Zodra ze bijzondere dieren, zoals een stokoude schildpad, in het wild ziet dan wil Bridget die ook graag vereeuwigen. De schildpad probeert nog te ontsnappen aan de oog van de camera maar heeft natuurlijk geen schijn van kans. Bridget is er snel bij en ook de wekelijkse dosis vakantiecultuur is weer binnen. 

Bridget pakt toch nog wat rust

Maar dan is de tank wel leeg en gaat ze de nacht in. Niet voordat ze echter even languit gaat liggen om een hangmat met uitzicht. Zelfs fotografie lukt dan niet meer voor de liggende Bridget. Ze heeft gelukkig een vrijwilliger gevonden om haar vast te leggen. Vervolgens start een van haar vele nachtelijke avonturen. Want ondanks dat ze alweer de 40 is gepasseerd heeft ze energie als een twintiger. En bovendien heeft ze ook nog de “staplust” van iemand in de twintig. Ook diep in de nacht, of wellicht totdat het twaalf uur is, gaat Bridget gewoon lekker verder met activiteiten. De powernap in de hangmat geeft haar nieuwe energie om weer alles te documenteren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget landt veilig terug in Nederland?

Of ze inmiddels alweer is teruggekeerd in ons land is helaas niet duidelijk. Al gunnen we haar natuurlijk nog vele weken plaatjes schieten in Sardinië, Bridget zal ooit weer achter het bureau moeten bij RTL Boulevard. Mocht ze zich dan nog vervelen of gestrest raken kan ze in ieder geval terugdenken aan de vakantie. Zou ze al die fotografie, wilde dieren en nog wildere nachten meer waarderen dan haar eigen baan? Haar onvermogen om stil te blijven zitten bewijst natuurlijk het tegendeel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...