Foto: Boerin Milou Rietjens heeft stiekem toch relatie na Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel Boer Zoekt Vrouw voor Milou Rietjens alweer een tijd geleden is, is ze toch nog veel met het programma bezig. De liefde vond ze uiteindelijk niet bij Boer Bastiaan, maar de ex-boerin heeft toch een andere relatie aan het programma overgehouden!

Boer Bastiaan was niet de ware voor Milou, maar gelukkig heeft ze toch nog iets aan het datingprogramma gehad. De plattelandsliefhebber deelt een foto die we niet zagen aankomen. Wat blijkt? Er is toch iets moois opgebloeid nadat Milou Rietjens samen met haar concurrenten Elise Epker en Madeleen Buth in 2019-2020 aan Boer Zoekt Vrouw meedeed. Hoewel Boer Bastiaan ook bij de drie dames inmiddels uit beeld verdwenen is, speelt hij toch nog steeds een belangrijke rol. Doordat hij zijn boerencharmes in de strijd gooide realiseerden de drie vrouwen, die ooit wanhopig op zoek waren naar een boer, dankzij Bastiaan precies wat ze nodig hadden: elkaar! Drie van Bastiaans brievenschrijvers konden het uiteindelijk beter met elkaar vinden dan met hun boer. Milou deelt nu, 2 jaar later, zelfs een jubileumfoto op Instagram. Het was natuurlijk geweldig geweest als Milou na het programma de liefde zou vinden, maar dit is misschien een veel betere uitkomst!
Milou is veel beter zonder Bastiaan uit Boer Zoekt Vrouw

Het seizoen van Boer Zoekt Vrouw waar Milou in meedeed is voor de kijkers helaas voorbij, maar Milou Rietjens zelf is er nog volop mee bezig. Nadat het seizoen van het programma voorbij was bleef ze contact houden met twee andere brievenschrijvers; Elise Epker en Madeleen Buth. We wisten al dat de dames nog in contact waren, maar blijkbaar zijn ze nóg beter bevriend dan we dachten. Zo deelde Milou een tijd terug de foto hierboven met Elise. Het leek al snel duidelijk te zijn dat Bastiaan de ware voor Milou was, maar achteraf bleek dat toch niet. Boer Bastiaan en Milou na de opnames op en dat deed natuurlijk even pijn. Gelukkig kon Milou haar troost vinden bij Elise en Madeleen, die ook een brief aan Bastiaan schreven. Het lijkt nu veel beter te gaan met het “plattelandsmeisje”, dat is hoe ze zichzelf omschrijft.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Milou uit Boer Zoekt Vrouw

Met deze foto viert Milou Rietjens speciaal BzV-jubileum

Milou deelt 2 jaar na het spectaculaire Boer Zoekt Vrouw seizoen een sentimentele foto op Instagram waar haar volgers erg blij van worden. Op de eerste foto zien we Milou, Elise en Madeleen samen in een restaurant. Alle drie hebben ze een grote glimlach op hun gezicht en dat mag ook wel met zulke vriendinnen. De brievenschrijfsters vieren namelijk hun tweejarig jubileum. Milou Rietjens was de initiatiefnemer, want zij maakte de groepsapp van het trio aan. Dat deed ze precies 2 jaar geleden toen ze de foto plaatste. Om het officiele moment vast te leggen nam ze een screenshot van de groepsapp. “Precies 2 jaar geleden maakte ik onze app groep aan, en planden we onze eerste date! Gelukkig is het niet bij die ene date gebleven! Happy friendaversary, babes! Jullie zijn nog altijd de leukste meisjes van de tennis vereniging, en ver daarbuiten”, schrijft ze. Er is dus geen romance uit voort gekomen, maar gelukkig wel een vrouwenversie van een ‘bromance’!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!