Home Nieuws Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Annemiek Koekoek koelt af in stal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Boerin Annemiek zoekt verkoeling op

De zomer is aangebroken is Nederland en dat betekent voor de meeste mensen eindeloos vertoeven in de tuin of op het strand. Helaas voor de boeren en boerinnen van ons land gaat het werk altijd voor en moet er gewoon keihard worden gezwoegd in de hitte van de zomer. Zo gaat het er ook aan toe bij de boerderij van Annemarie Koekoek. De brunette is bekend geworden van Boer Zoekt Vrouw waarbij ze op zoek ging naar een man die haar kon temmen. Helaas werd het al snel te heet onder de voeten van Annemiek en eindigde ze alsnog zonder man. Gelukkig lijkt het nu, een hele poos later, alsof Annemiek beter met warmte om kan gaan. Zo heeft Annemiek ook een hele lieve hond Apollo die slim genoeg is om lekker in de melkstal te gaan liggen. Hier is het uiteraard lekker koel en Annemiek zit tevreden naast de hond in de melkstal. Wel is te zien dat het zweet op Annemiek haar voorhoofd staat en haar haren zitten helemaal in de war.

Lees ook: Foto: Vieze Boerin Annemiek Koekoek trekt er op uit voor boerenprotest

Boerin Annemiek net op tijd schoon voor tv show

De afgelopen tijd is het erg druk op de snelwegen door alle trekkers van de protesterende boeren. Boerin Annemiek Koekoek doet uiteraard aan deze protesten mee. Met Annemiek haar duizenden volgers kan ze heel veel mensen bereiken. Misschien is Annemiek Koekoek zelfs wel de bekendste boerin van Nederland. Voorafgaand het protest was Annemiek druk in de weer om haar trekker helemaal schoon te . De trekker glimt van alle kanten maar wel met het resultaat dat Annemiek zelf helemaal onder de modder zit. Vervolgens gaat Annemiek vol goede moed naar het protest in Stroe. Helaas komt boerin Annemiek er niet in. Erg balen voor de brunette maar het had ook zo zijn voordelen. Zo had boerin Annemiek nog even tijd om zichzelf te fatsoeneren en om te kleden. Annemiek moest namelijk verschijnen bij NPO programma Op1 om over de protesten te praten.

Boerin Annemiek in ‘mooie’ werkkleding

Het is uiteraard logisch dat je als boer of boerin niet de hele dag in jurken en rokjes gaat rondlopen. Alles is binnen no-time vies door de uitwerpselen van de koeien of andere viezigheid die je tegenkomt op de boerderij. Zo is dit ook te zien bij boerin Annemiek Koekoek, de brunette loopt er meestal bij in een overall en laarzen met een staart op haar hoofd. Zo kent iedereen Annemiek het beste, maar heel soms verschijnt de brunette ook in een jurkje. Toch blijkt dat Annemiek zelf haar werkoutfit vooral mooi vindt. Zo plaatst Annemiek onderstaande foto van zichzelf in een stoere werkbroek met T-shirt en fleecevest. De meeste mensen zouden het niet perse een charmante outfit vinden. Toch is Annemiek zelf er heel tevreden mee want ze schrijft dat ze zo blij is met deze ‘mooie’ werkkleding.

Mobiele versie afsluiten