Foto: Vieze Boerin Annemiek Koekoek trekt er op uit voor boerenprotest

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annemiek Koekoek is niet alleen een van de meest bekende boerinnen van ons land, maar ook een van de knapste. Maar nu doet ze een beetje vies. 

Boerin Annemiek is met haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw enorm populair geworden. Ze verschijnt in podcasts, mag meedoen aan televisie programma’s en krijgt sponsorshipdeals voor op Instagram. Haar volgers op social media zijn ook geen klein aantal meer. Boerin Annemiek kan gezien worden als een echte influencer. En zoals influencers dat doen, maakt Annemiek zich hard voor een doel waar ze volledig achter staat. Dat is namelijk het boerenprotest.

Lees ook: Foto: Woedende Boerin Annemiek Koekoek zit op paaltje

Annemiek moet trekker even schoon

Boerin Annemiek onder de modder is een beeld dat veel mannen helemaal niet erg vinden om te zien. Die houden wel van een beetje viezigheid, zeker in combinatie met deze prachtige dame. Dat Annemiek om weet te gaan met slangen met een hoge spuitkracht, dat geeft toch wel echt de doorslag. Annemiek is voor veel mannen de ideale vrouw. Maar wat Annemiek ook is, dat is betrokken. Ze is namelijk helemaal op aan het gaan in het boerenprotest. Maar daar kan je als vrouwelijke spreekbuis voor de sector natuurlijk niet komen opdagen op een vieze trekker. Dus spuit Annemiek deze nog even helemaal schoon. Hierna is ze klaar om op haar mooie voertuig te vertrekken.
Annemiek is zo stug als een koe

Nu maar hopen dat er geen vragen gesteld gaan worden aan Annemiek, want deze dame neemt zeker geen blad voor de mond. Ze is recht voor zijn raap en net zo stug en koppig als de koeien waar ze voor zorgt. Als iemand tijdens het boerenprotest Annemiek tegenover zich treft, dan zal die persoon een moeilijke dag tegemoet gaan. Annemiek zal namelijk voor niks en niemand wijken om haar mening te verkondigen. Net als haar koeien is Annemiek een trots beest dat niet zomaar genoegen neemt. Ze zal tot het uiterste gaan om haar gelijk te bewijzen. Al betekent dat soms dat haar tegenstanders flink moeten oppassen.

Annemiek moet je voor uitkijken

En als al dat praten en protesteren niet meer werkt, dan heeft Annemiek nog wel een aantal trucjes achter de hand. Deze prachtige dame heeft meegedaan aan Expeditie Robinson en daar heeft ze een aantal skills geleerd waardoor je haar niet meer zo graag aan je slechte kant wilt hebben. Zo is Annemiek heel erg bekwaam in boogschieten. Je denkt dus nog wel twee keer na, voordat je iets zegt wat Annemiek mogelijk beledigd. Anders moet je opletten dat je niet plotseling een pijl in je achterste hebt. Annemiek is namelijk een gevaarlijke tante, helemaal als je haar een pijl en boog in de hand duwt. Gelukkig voor iedereen is Annemiek over het algemeen een erg redelijke dame. De pijl en boog kan ze dus thuis laten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!