Foto: Vieze Boerin Annemiek Koekoek trekt er op uit voor boerenprotest

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annemiek Koekoek is niet alleen een van de meest bekende boerinnen van ons land, maar ook een van de knapste. Maar nu doet ze een beetje vies. 

Boerin Annemiek is met haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw enorm populair geworden. Ze verschijnt in podcasts, mag meedoen aan televisie programma’s en krijgt sponsorshipdeals voor op Instagram. Haar volgers op social media zijn ook geen klein aantal meer. Boerin Annemiek kan gezien worden als een echte influencer. En zoals influencers dat doen, maakt Annemiek zich hard voor een doel waar ze volledig achter staat. Dat is namelijk het boerenprotest.

Lees ook: Foto: Woedende Boerin Annemiek Koekoek zit op paaltje

Annemiek moet trekker even schoon

Boerin Annemiek onder de modder is een beeld dat veel mannen helemaal niet erg vinden om te zien. Die houden wel van een beetje viezigheid, zeker in combinatie met deze prachtige dame. Dat Annemiek om weet te gaan met slangen met een hoge spuitkracht, dat geeft toch wel echt de doorslag. Annemiek is voor veel mannen de ideale vrouw. Maar wat Annemiek ook is, dat is betrokken. Ze is namelijk helemaal op aan het gaan in het boerenprotest. Maar daar kan je als vrouwelijke spreekbuis voor de sector natuurlijk niet komen opdagen op een vieze trekker. Dus spuit Annemiek deze nog even helemaal schoon. Hierna is ze klaar om op haar mooie voertuig te vertrekken.
Annemiek is zo stug als een koe

Nu maar hopen dat er geen vragen gesteld gaan worden aan Annemiek, want deze dame neemt zeker geen blad voor de mond. Ze is recht voor zijn raap en net zo stug en koppig als de koeien waar ze voor zorgt. Als iemand tijdens het boerenprotest Annemiek tegenover zich treft, dan zal die persoon een moeilijke dag tegemoet gaan. Annemiek zal namelijk voor niks en niemand wijken om haar mening te verkondigen. Net als haar koeien is Annemiek een trots beest dat niet zomaar genoegen neemt. Ze zal tot het uiterste gaan om haar gelijk te bewijzen. Al betekent dat soms dat haar tegenstanders flink moeten oppassen.

Annemiek moet je voor uitkijken

En als al dat praten en protesteren niet meer werkt, dan heeft Annemiek nog wel een aantal trucjes achter de hand. Deze prachtige dame heeft meegedaan aan Expeditie Robinson en daar heeft ze een aantal skills geleerd waardoor je haar niet meer zo graag aan je slechte kant wilt hebben. Zo is Annemiek heel erg bekwaam in boogschieten. Je denkt dus nog wel twee keer na, voordat je iets zegt wat Annemiek mogelijk beledigd. Anders moet je opletten dat je niet plotseling een pijl in je achterste hebt. Annemiek is namelijk een gevaarlijke tante, helemaal als je haar een pijl en boog in de hand duwt. Gelukkig voor iedereen is Annemiek over het algemeen een erg redelijke dame. De pijl en boog kan ze dus thuis laten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!