Foto: Blonde Elodie Verweij maakt politiek uitermate interessant voor mannelijke kijker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De politiek verslaggeefster is veel te zien bij Jinek en schuift momenteel aan bij De Slimste Mens. Tijd dus om haar iets beter te leren kennen. 

Elodie Verweij ga je nog veel vaker zien

De knappe blondine is momenteel veel te zien in programma De Slimste Mens. De aantrekkelijke politiek verslaggeefster is meestal te zien in het programma Jinek, waar ze aanschuift om haar expertise te geven over bepaalde politieke onderwerpen. En met het aftreden van onze huidige Minister-President is er de komende tijd veel te bespreken. De knappe blondine ga je bij Jinek dus sowieso wel vaker zien, maar bij De Slimste Mens doet ze het ook ontzettend goed momenteel. De aantrekkelijke blondine is zeker niet alleen maar een mooi koppie, maar weet ook echt wel waar ze het over heeft. Maar behalve dat ze veel verstand van zaken heeft, ziet ze er ook nog eens prachtig uit. En dat is natuurlijk wel erg fijn voor haar volgers. Die hebben op die manier de komende tijd in ieder geval genoeg om van te kunnen genieten met de heerlijke foto’s van deze knappe blondine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elodie Verweij (@eloverweij)

Elodie Verweij weet met haar heerlijke blouse iedereen wild te maken

Als politiek verslaggeefster weet Elodie hoe stoffig het er soms aan toe kan gaan in de Tweede Kamer. En dat is natuurlijk niet bepaald fijn voor mensen om naar te kijken en te luisteren. De knappe blondine heeft daar wat op gevonden. Ze trekt wanneer ze op televisie moet verschijnen gewoon hele leuke pakjes aan. Op die manier is er altijd nog wel iets leuks om naar te kunnen kijken, zelfs als de stof waar het over gaat echt verschrikkelijk saai is. En in de politiek komt dat natuurlijk nog wel eens voor. Gelukkig weet Elodie het op een erg charmante en interessante manier te brengen. De knappe blondine zorgt er altijd voor dat je meer dan genoeg hebt om van te kunnen genieten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elodie Verweij (@eloverweij)

De prachtige lach van Elodie Verweij is betoverend

De aantrekkelijke verslaggeefster heeft een erg aanstekelijke lach te pakken. Als je de dame in kwestie namelijk ziet glimlachen, dan wordt je zelf al gelijk vrolijk. En dat is erg fijn. Zeker als het om nogal zware onderwerpen gaat, zoals in de politiek nogal eens voor komt. De knappe blondine maakt alles inzichtelijk en vriendelijk, door haar ontwapenende lach. En dat bevalt de kijker natuurlijk wel. De aantrekkelijke blondine weet ontzettend goed hoe ze haar charmes in moet zetten om het haar fans naar hun zin te maken. Gelukkig heeft ze daar al eventjes ervaring mee. De verleidelijke verslaggeefster weet als geen ander hoe ze zich charmant moet opstellen op televisie. Daarbij heeft ze nu ook genoeg ervaring bij praatprogramma’s om ervoor te zorgen dat ze overal aan kan schuiven. Elk programma kan dus wel een beetje Elodie Verweij gebruiken. Daar wordt het alleen maar beter van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?