Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Radiopresentator en online persoonlijkheid Bram Krikke doet het alles behalve slecht. Niet alleen heeft hij een toffe baan, ook heeft hij privé de zaakjes goed voor elkaar. Hij heeft namelijk de prachtige Robin Holzken als vriendin aan de haak geslagen. Het extreem knappe model is al even de vriendin van Bram en als je de twee naast elkaar ziet dan zorgt dat best even voor verwarring, op het eerste gezicht zou je ze niet meteen een match noemen. Maar toch blijkt het tussen Bram en Robin enorm goed te werken. Robin is als een blok gevallen voor het karakter en de humor van Bram. En daarmee heeft bram Krikke een van de knapste vrouwen van Nederland aan zijn zijde weten te krijgen. Robin plaatste onlangs een nieuwe foto op Instagram en daaruit kan je gelijk opmaken waarom Bram Krikke zo ongelooflijk blij is met haar als vriendin.

Lees ook: Foto: De bloedmooie nieuwe vriendin van Bram Krikke is internationaal topmodel
Knappe vriendin Bram Krikke strooit met mooie foto’s

Je ziet gelijk waarom Bram als een blok gevallen is voor de knappe Robin Holzken als je bovenstaande foto ziet. Robin is een ongelooflijk aantrekkelijke dame die zich ook nog eens enorm verleidelijk op kan stellen. Dat is iets wat elke man graag thuis heeft. Er zijn wel een aantal mensen die denken dat Robin te goed is voor Bram Krikke, afgaande op foto’s als hierboven. Maar die zijn waarschijnlijk gewoon jaloers dat Bram iets voor elkaar heeft gekregen wat menig Nederlandse man nog niet gelukt is; een vriendin aan de haak slaan die zulke bloedhete foto’s kan maken. In plaats van de relatie in twijfel trekken, zou iedereen Bram van harte moeten feliciteren met zijn onwijs knappe vriendin.
Robin Holzken en Bram Krikke nemen lieve foto samen

Ze zijn nu ongeveer een half jaar bij elkaar en het gaat nog steeds hartstikke goed met het stel. Samen zijn ze al naar het buitenland geweest en dat was best spannend, maar pakte toch zeer goed uit. Ze namen zelfs op een groot dakterras een erg lieve foto met zijn tweeën. Het zou ons erg verbazen als dit vuurtje op korte termijn wordt gedoofd.

Naast deze knappe vrouw wordt Bram Krikke elke dag wakker

Elke ochtend, voordat Bram richting de radiostudio vertrekt, doet hij zijn ogen open en ziet hij als eerste het prachtige gezicht van Robin naast zich liggen. Geen wonder dat Bram altijd in een goede bui is. Dat zouden de meeste mensen zijn als ze naast Robin Holzken in slaap mochten vallen. De radiopresentator mag in zijn handen wrijven met zo’n bloedmooie vrouw aan zijn zijde.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?