Foto: De bloedmooie nieuwe vriendin van Bram Krikke is internationaal topmodel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Radio-dj Bram Krikke heeft een nieuwe vriendin, en wát voor een! Hij heeft één van de meest begeerde topmodellen van ons land aan de haak geslagen…

Bram Krikke flikt het weer! De radio-dj en presentator kondigde onlangs aan dat zijn relatie met Didi Shanna voorgoed voorbij was. Bram en zijn mooie ex hadden drie jaar een relatie, maar vonden dat ze een ander label moesten plakken op hun relatie. Eerder vriendschap dan liefde. De breuk is nog maar kort geleden, maar nu lijkt Bram al een nieuw iemand aan de haak te hebben geslagen. Het gaat om Robin Holzken. Echte liefhebbers zullen bekend zijn met deze naam!

Bram Krikke en zijn vriendin Robin Holzken

Maar wie is de nieuwe aanwinst van Bram Krikke nou eigenlijk? Via Instagram deelt Bram beelden met zijn nieuwe liefde. Bram zijn nieuwe vriendin is niet zomaar iemand, we hebben hier te maken met topmodel Robin Holzken. Hoe Bram het steeds maar weer doet? Met humor kan je een hoop bereiken, mannen! Robin Holzken is een beroemd model met ruim 400.000 volgers op Instagram. De bloedmooie brunette heeft zelfs over de catwalk gelopen voor Victoria’s Secret. En nu mag ze zich dus de gelukkige vriendin van Bram Krikke noemen. Via Instagram deelt Bram de beelden. Hij zet onder het bericht een hartje, en op de foto is te zien hoe Robin Bram op de wang kust. Ziet eruit als echte liefde dus!

Bekende mensen reageren op de tortelduifjes

Veel mensen lieten van zich horen na de aankondiging van de twee. Bram plaatste het bericht op Instagram en binnen no-time ontplofte het. Media pikte het op, en de reacties onder de foto explodeerde. Veel bekende mensen lieten een reactie achter onder de foto van de radio-dj. Kaj Gorgels; “Jaaaa, kiek dat guitige smoeltje! Hier is meer aan de hand😍”. Juultje Tieleman laat ook weten dat ze de relatie steunt; “Lief“. Ook Dennis Schouten ziet weer een kans om zijn roddelprogramma op te vullen; “SCOOOOOOP“. Duidelijk is dus dat Bram gesteund wordt door het publiek, ondanks de nog recente breuk met zijn ex-vriendin, Didi Shanna. De reacties onder het bericht zijn opvallend positief. Mensen gunnen Bram een nieuwe liefde. En om nou eerlijk te zijn, wie niet?

De Ex-vriendin Bram Krikke (Didi Shanna):

Slechte 1 april grap?

Iets verder in de reacties zie je dat er een paar mensen zijn die Bram denken door te hebben. Sommige mensen denken dat Bram Krikke hier een slechte 1 april grap aan het maken is. Men denkt blijkbaar dat Robin Holzken verdacht ver ‘out of his league’ is! Het bericht werd op 27 maart geplaatst. Bram Krikke is niet vies van een flauw geintje, dus het zou niet eens héél verrassend zijn als dit uiteindelijk een 1 april-grap zou blijken. We vragen ons echter af of ex-vriendin Shanna er zo hard om zou kunnen lachen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!