Foto: Annemiek Koekoek heeft na mislukking Boer Zoekt Vrouw eindelijk nieuwe vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek heeft na haar deelname in Boer Zoekt Vrouw natuurlijk vaak de vraag gehoord of ze aan het daten is. Nu geeft ze eindelijk antwoord. 

Annemiek Koekoek eindelijk over mislukking Boer Zoekt Vrouw heen

Het mocht even duren, maar Annemiek Koekoek is eindelijk over haar mislukte liefdesavontuur heen uit Boer Zoekt Vrouw. De knappe boerin wist geen nieuwe vriend te scoren in het programma en bleef alleen achter. Ze haalde wel een flinke dosis volgers binnen met haar deelname en die volgers zijn altijd nieuwsgierig gebleven naar het liefdesleven van Annemiek. Want heeft ze nu uiteindelijk een vriend gekregen? Daar werd plotseling antwoord op gegeven. Annemiek liet haar volgers op Instagram vragen aan haar stellen. blijkbaar bleef één vraag steeds terugkomen, dus gaf ze eindelijk duidelijkheid. Kijk hieronder maar voor het verlossende antwoord.

Lees ook: Foto: Boerin Annemiek Koekoek laat zien waarom ze geen rokje draagt

Boerin Annemiek heeft dus een vriendje gevonden

Als we haar in de post hierboven mogen geloven, dan heeft Annemiek eindelijk een vriendje gevonden. Natuurlijk is dat hartstikke fijn voor haar, maar wie is het dan eigenlijk? Daar wordt voorlopig nog geen antwoord op gegeven. De knappe boerin heeft haar nieuwe vlam nog niet aan de wereld getoond en lijkt dat voorlopig ook nog niet van plan. Wat ze wel graag laat zien zijn haar andere vriendjes, de koeien. Annemiek kan na lange tijd weer een beetje quality time doorbrengen met haar beestjes en dat vindt ze natuurlijk erg fijn.

Speelse koe hijgt in Annemiek haar nek

Als echte boerin legt Annemiek graag het een en ander uit over het boerenbestaan en de prachtige beestjes waar ze voor zorgt. Vooral over puberende koeien komen een aantal vragen binnen. Annemiek besluit om even twee voorbeelden erbij te pakken. De koe achter haar is een beetje over zijn puber gedrag heen gegroeid. En de koe naast haar absoluut niet. Die is nog lekker aan het puberen en blaast Annemiek in het gezicht. Dat vindt ze zelf niet zo erg, maar het ziet er natuurlijk wel grappig uit.

Annemiek houdt enorm veel van haar beestjes

In de post hierboven kan je goed zien dat Annemiek en haar koeien erg close zijn met elkaar. Annemiek houdt van haar beestjes en zorgt dan ook goed voor ze. Ze zou het verschrikkelijk vinden als haar koeien iets zou overkomen. De knappe brunette is dus in ieder geval erg zorgzaam. Zou ze net zoveel van haar nieuwe vriendje houden als van haar koeien? Dat lijkt voorlopig in ieder geval niet mogelijk, want ze houdt wel heel erg veel van haar beestjes.

Het nieuwe vriendje van Annemiek Koekoek heeft gelijk concurrentie

Wie het nieuwe vriendje van Annemiek Koekoek ook is, hij heeft er wel gelijk concurrentie bij te pakken. Niet alleen moet hij concurreren met haar koeien, die al veel tijd en aandacht opslokken. Ook heeft hij te maken met de volgers van Annemiek, die ook erg graag een beschuitje met de boerin zouden eten. De nieuwe vriend van Annemiek Koekoek moet dus niet snel jaloers zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.