Foto: Boerin Annemiek Koekoek laat zien waarom ze geen rokje draagt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek is weer terug van haar avonturen in Amerika en ze laat gelijk zien waarom ze zo geliefd is. 

Annemiek geeft aan waarom ze liever geen rokje aan heeft met het warme weer

“Met dit weer heb ik graag een rokje aan maar dat is niet op de trekker! Daarom heb ik goede mooie werkkleding” geeft de knappe boerin aan. En eerlijk is eerlijk, ook in haar werkkleding ziet de voormalig deelneemster van Boer Zoekt Vrouw er ook gewoon keurig uit. Annemiek Koekoek heeft iets speciaals over zich wat je niet per sé kan thuis brengen. En dat maakt haar ook zo interessant om te blijven volgen, zelfs na haar avonturen bij BZV. Daarbij plaatst de knappe boerin ook regelmatig leuke foto’s van haar leven en dat maakt het natuurlijk ook wel de moeite waard om keer op keer terug te komen naar haar social media.

Lees ook: Foto: Boerin Annemiek Koekoek gunt volgers heerlijk uitzicht op flinke kloof

De kleding van Annemiek is meestal zeer verrassend

Als fan van Annemiek Koekoek mag je je meestal gelukkig prijzen. Deze mooie boerin heeft veel moeite over voor haar volgers. Ze weet hoe ze een serie bijzondere foto’s moet plaatsen. Dat doet ze dan ook met veel liefde. Nu is natuurlijk elke foto van Annemiek bijzonder, maar de volgende foto heeft nog net even dat beetje extra waar Annemiek zo populair van is geworden. Ze kreeg dan ook veel lof van haar fans voor het maken van dit leuke kiekje. Annemiek staat in haar natuurlijke omgeving, in een boerenschuur met een koe naast zich. maar ze heeft zich wel in een heel deftig jurkje gehesen en dat verrast toch wel menig van haar volgers. Die hadden niet verwacht Annemiek op deze manier te zien.

Het liefdesleven van Annemiek Koekoek

Na meer dan 600 brieven, kon Annemiek jaren geleden bij Boer Zoekt Vrouw niet de juiste match vinden. Maar dat betekent niet dat ze helemaal heeft stil gezeten in de tussentijd. Annemiek gaf al een lange tijd geleden aan dat er misschien iemand was, maar dat is niet bepaald op iets uitgelopen. Het is dus nog even een geheim hoe het zit met het liefdesleven van de boerin. Maar met zo’n knap uiterlijk en zo’n geweldige persoonlijkheid kan het vast niet lang duren voor Annemiek iemand vindt die haar helemaal gelukkig maakt.

Gelukkig heeft Annemiek Koekoek haar publiek nog

Of Annemiek nu gelukkig is in de liefde of niet, om complimentjes hoeft ze niet verlegen te zitten. Die krijgt ze namelijk van haar volgers genoeg. Die staan namelijk altijd te trappelen om nieuwe foto’s te zien van de aantrekkelijke brunette. Annemiek weet hen altijd wel te vermaken met een heerlijk kiekje. En dan krijgt Annemiek een stortregen aan leuke reacties binnen. Het zal ongetwijfeld de reden zijn dat ze nog steeds zo actief is online.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...