Foto: Annekee Molenaar nodigt vriendinnetje uit voor duik in afgelegen meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annekee Molenaar was onlangs gezellig samen met Lieke en Jetteke van Lexmond. De drie spraken af om onder andere een koude duik te nemen.

Lieke van Lexmond deelt wat opvallende beelden via Instagram, samen met Annekee Molenaar, en Jetteke van Lexmond, haar zus. De drie spraken af om verschillende activiteiten te beoefenen. Één hiervan was een ijskoude duik.

Annekee Molenaar duikt in afgelegen meer met vriendinnen

Lieke van Lexmond deelde de prachtige beelden samen met Annekee Molenaar en Jetteke via Instagram. Annekee had de twee uitgenodigd in München, en daar hebben ze zo te zien dan ook de beste tijd ooit van gemaakt. Op de eerste foto die Lieke van Lexmond op Instagram zet, is te zien hoe de drie blondines poseren voor het plaatje. Annekee maakt de selfie, en Jetteke en Lieke poseren lacherig. Hierna volgt een foto van Annekee en Jetteke, die gezellig een boswandeling aan het maken zijn. Hierna volgt het opvallendste beeld van allen. Lieke had het namelijk zo naar haar zin, dat ze gewoon besloot een koude duik te nemen in het meer! Het levert een mooi plaatje op, die de blonde actrice dan ook besluit om te plaatsen. Tot slot volgt er nóg een selfie van de drie blondines. Dit allemaal in München, de woonplaats van Annekee Molenaar natuurlijk. De vriendin van Mathijs de Ligt is echter wel nog een stuk jonger dan de twee zussen. Lieke, die inmiddels 40 is, lijkt dan ook een soort moederfiguur voor de jongere blondine. Zelf lijkt Lieke dat anders te ervaren; “Voelt als onze lieve zus, wat een geluk weer samen te zijn en een paar dagen zoveel kwaliteit te voelen. Wandelen, zwemmen in het koude frisse water, heel veel lachen, prachtige gesprekken en verrukkelijk eten. Een en al verbinding. Love!“. De drie lijken het dus fantastisch met elkaar te kunnen vinden. Annekee lijkt volgens Lieke wel een derde zusje!

Lees ook: Foto: Annekee Molenaar kiest sensueel pakje voor Oktoberfest

Even mag Annekee Molenaar terug naar Amsterdam

Annekee Molenaar en Mathijs de Ligt wonen natuurlijk nu in München, omdat de centrale verdediger bij Bayern München speelt. Maar hun roots liggen nog altijd in de hoofdstad van ons kikkerlandje, Amsterdam. Annekee bezocht haar thuisstad onlangs weer, en besloot een kleine reportage hiervan online te zetten. Het waren een Amsterdamse paar dagen! Op de eerste foto zien we de mooie grachten van onze hoofdstad, op de tweede foto zit de blondine lekker aan de Hollandse haring, met augurkjes. Als je dan weer in Nederland bent, moet je dat natuurlijk ook zo Hollands mogelijk vieren. Hierna volgen nog wat mooie foto’s van Amsterdam, en Annekee met wat vriendinnen. Ze heeft natuurlijk ook nog veel vriendinnen hier in Nederland, dus die moet ze allemaal even bezoeken. Na deze foto’s komen er nog wat rustgevende foto’s en video’s van Amsterdam; “Homebound“. De blondine lijkt intens te genieten van het bezoeken van haar ‘hometown’. Zou ze nog wel terug willen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.