Foto: Annekee Molenaar kiest sensueel pakje voor Oktoberfest

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annekee Molenaar, de knappe vriendin van Matthijs de Ligt, heeft een erg spannend pakje gekocht om Oktoberfest in te vieren. 

Matthijs de Ligt speelt natuurlijk nu tegenwoordig in Duitsland en dat betekent dat Annekee mee moest verhuizen naar het buurland. Dat vond ze in het begin wel een beetje spannend, maar inmiddels is ze helemaal gewend geraakt aan de Duitse cultuur. Een van de grootste feesten in Duitsland is natuurlijk Oktoberfest, en Annekee moet daar nu absoluut aan mee doen. Maar dat kan niet in zomaar een outfit. Annekee heeft een erg sensueel Duits pakje gekocht om Oktoberfest in te vieren. En die deelt ze alvast even met haar volgers, zodat iedereen weet wat Annekee en haar vriendinnen straks aan doen tijdens de festiviteiten. Dat is natuurlijk fijne informatie om te hebben, dan weet je waar je jezelf op kan verheugen begin Oktober.

Lees ook: Foto: Annekee Molenaar laat zich liefkozen in donker bosje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Annekee Molenaar is helemaal klaar voor Oktoberfest

Met haar lieve en erg verleidelijke pakje is Annekee helemaal klaar voor Oktoberfest. Het is ook gelukkig geen moeilijk feest om aan mee te doen. Je moet alleen maar heel erg veel bier drinken. En laat Annekee dat nu heel erg goed kunnen. De knappe blondine is stiekem wel een beetje een feestbeest, al houdt ze die kant van zichzelf meestal wel verborgen. Je zal eerder foto’s vinden van Annekee op avontuur in de bossen, dan met een glas in haar hand boven de bar. Maar toch weet Annekee wel wat een feestje is. En dus laat ze binnenkort iedereen in München zien wat ze in haar mars heeft. Dat wordt intens genieten voor de aantrekkelijke vriendin van Matthijs de Ligt. Hopelijk mag Matthijs ook mee die avond en hoeft hij niet naar een training of wedstrijd. En anders weet Annekee zich vast wel te vermaken zonder de bekende voetballer. Met haar vriendinnen gaat ze een wilde en leuke tijd tegemoet. En daar zal ze ongetwijfeld nog wat foto’s van online zetten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Annekee Molenaar knuffelt in bed met harige vriendjes

Onlangs werd Annekee ook nog even in bed gespot met een harige vriend. En dan bedoelen we niet Matthijs de Ligt. Nee, ze lag lekker de knuffelen met haar hondjes. En die vonden dat helemaal prima. Lekker kroelend lagen ze met zijn drieën op de lakens. Voor Annekee was het een ideale ochtend. Zo zou de knappe blondine wel vaker wakker willen worden. De dag starten met een knuffelsessies met haar hondjes brengt Annekee gelijk al in een goed humeur. En dat is voor iedereen prettig. Want ee vrolijke Annekee Molenaar betekent meer leuke foto’s en filmpjes op haar Instagram. En al haar volgers vinden dat natuurlijk fantastisch. Daar fleurt hun dag weer helemaal van op. Ze zijn alleen nogal jaloers dat Annekee knuffelt met twee honden en niet met hen. Maar je kan helaas niet alles hebben in het leven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...