Foto: Anna Gimbrère leidt WIDM-kijker af met ontzettend strak broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Anna Gimbrère verrast alle kijkers van Wie is de Molmet een ongelooflijk goede look. Zo heb je de presentatrice nog nooit gezien. 

De mooie look van Anna Gimbrère in nieuwe aflevering van Wie is de Mol?

In de recente aflevering van het immens populaire televisieprogramma Wie is de Mol? verraste de charmante Anna Gimbrère haar fans met een opvallende outfitkeuze. Ze droeg een strak broekje dat alle aandacht naar zich toe trok. Hoewel de focus van het programma normaal gesproken ligt op het ontrafelen van mysterieuze aanwijzingen en het identificeren van de mol, slaagde Anna erin om met haar opvallende kledingstijl de kijkers volledig af te leiden. Misschien is dat ook wel de truc. Als Anna alle aandacht naar haar kleding laat gaan, is niemand meer bezig met het ontdekken of zij de mol is. Dat is nog eens een goede tactiek.

Anna Gimbrère staat opeens vol in de belangstelling

Anna Gimbrère was voorheen niet heel erg bekend. Ze is ook meer van het werk achter de schermen. Ze heeft aan veel programma’s gewerkt. Natuurlijk heeft ze ook voor de camera gestaan, maar ook daar probeert ze niet te wilde te doen. Maar nu ze in WIDM zit, kennen steeds meer mensen de brunette. Haar bekendheid groeide gestaag en steeds meer mensen weten de weg naar Anna te vinden.

Is Anna Gimbrère de mol of niet? Fans zijn in de war

In het speelveld van Wie is de Mol? vragen fans zich af of Anna Gimbrère mogelijk meer te verbergen heeft dan haar zeer charmante verschijning doet vermoeden. Haar uitgebreide ervaring als programmamaker en haar intelligentie maken haar een potentieel gevaarlijke speler. Veel mensen denken dan ook zeker te weten dat Anna de mol is. Of dat ook echt zo is, valt natuurlijk nog te bezien.

Op social media laat Anna Gimbrère ook steeds meer van zichzelf zien

Naast haar intrigerende deelname aan WIDM heeft Anna Gimbrère ook buiten de televisiecamera’s indruk gemaakt. Op social media heeft ze een toenemend aantal volgers, die ook wel willen weten wat Anna zowel doet buiten WIDM om. Haar charismatische persoonlijkheid en mooie looks hebben haar al snel tot een publieksfavoriet gemaakt, waardoor ze nog meer aandacht krijgt. Vooral haar betoverende blik is het benoemen waard. Daarmee zorgt Anna ervoor dat mannen spontaan verliefd op haar worden.

Hoe ver gaat Anna Gimbrère komen in Wie is de Mol?

Ze heeft het al flink ver weten te schoppen. Hoe langer het spelletje doorgaat, des te groter de kans is dat Anna ook daadwerkelijk de mol is. Maar voor nu is het nog een groot geheim. Ze weet in ieder geval flink te intrigeren. In het spelletje doet Anna zich soms voor als open boek, maar haar privéleven blijft grotendeels buiten de schijnwerpers. Dat maakt fans natuurlijk alleen maar meer nieuwsgierig naar deze leuk dame. Anna zal de komende tijd nog wel een groei zien in haar volgersaantallen. Want het is gewoon een feit dat deze mooie dame blijft intrigeren. Het is niet zo vreemd dat mensen meer van haar willen weten.

De Instagram pagina van Anna Gimbrère is een bron van vermaak

Als je geen genoeg kan krijgen van Anna Gimbrère, dan moet je even naar haar Instagram pagina gaan. Daar vindt je nog veel meer mooie plaatjes van de brunette!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.