Foto: afvaller Welmoed Sijtsma bewijst dat Wie Is De Mol een oprecht programma is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Welmoed Sijtsma leek het zo goed te doen in het spannende programma Wie is de MolMaar ze bewijst wel dat het een oprecht programma is. 

Niemand had het verwacht, maar het gebeurde toch echt. Welmoed Sijtsma is alweer de derde afvaller van het populaire programma Wie is de Mol? en moet met een rood scherm afdruipen naar huis. Daarmee bewijst ze overigens maar weer wel dat het spelletje alles behalve doorgestoken kaart is. Want als alles geregisseerd was, hadden ze de mooiste vrouw van de serie nooit laten gaan. Het is geen geheim dat een hoop van de kijkers hun televisie aanzetten voor Welmoed. Of die allemaal nu zullen stoppen met kijken, of inmiddels zo geïntrigeerd zijn door het spelletje valt nog te bezien. Het valt te hopen voor de makers van WIDM dat ze die kijkers genoeg hebben weten te boeien, ook zonder de hulp van Welmoed. Anders zullen ze binnen de kortste keren een flinke daling zien in het aantal kijkcijfers.

Lees ook: Foto: Fresia, Welmoed en Laetitia solliciteren voor K3 bij Wie Is De Mol

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Welmoed Sijtsma (@welmoedsijtsma)

Welmoed bekijkt haar laatste scherm op foto

Helaas, het is waar. De prachtige blondine Welmoed Sijtsma heeft Wie is de Mol? moeten verlaten. En dat gemis wordt gevoeld. Niet alleen bij de groep, die het nu zonder een van de gezelligste en knapste kandidaten moeten doen. Maar dat gemis is ook voelbaar bij de kijkers thuis. Zij verliezen nu hun voornaamste reden om WIDM te kijken. En dat verlies valt veel mensen erg zwaar. Wel heeft Welmoed met haar exit uit het programma een belangrijke theorie ontkracht. Zo houden de makers blijkbaar niet alleen de meest interessante en knappe kandidaten over tot het laatste moment. Kijkcijfers spelen zo te zien niet de belangrijkste rol bij de eliminaties. En dat is mooi, want dat maakt Wie is de Mol? weer spannender dan ooit om naar te kijken. Je had misschien een idee van hoe de vork in de steel zat, maar met het wegsturen van Welmoed is alles opeens weer mogelijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Welmoed Sijtsma (@welmoedsijtsma)

Ondanks haar korte optreden, was Welmoed wel de knapste kandidaat van WIDM

Ze heeft misschien niet mega lang in het programma gezeten, maar Welmoed Sijtsma was een aangename verassing voor de gemiddelde kijker. Zo vonden de mensen thuis het wel erg prettig om elke week naar een prachtige blondine zonder blad voor de mond te kunnen kijken. En Welmoed leek het uitzonderlijk goed te doen in het programma. Helaas niet goed genoeg. Uiteindelijk zat ze op het verkeerde spoor en moest ze het programma verlaten. Dat betekent dat de Mol, die overigens erg blij is met het vertrek van de sluwe Welmoed, nog steeds op vrije voeten is. Wie van de overgebleven kandidaten komt straks als Mol uit de bus en heeft dus Welmoed zo slim om de tuin weten te leiden? Blijven kijken, dan kom je er vanzelf achter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.