Foto: Fresia, Welmoed en Laetitia solliciteren voor K3 bij Wie Is De Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De nieuwe samenstelling van K3 is blijkbaar toch niet goed genoeg. Een nieuwe foto bewijst dat het trio Fresia, Welmoed en Laetitia uit Wie Is De Mol die taak beter op zich kan nemen.

Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol is nog maar net begonnen en kijkers hebben nu al hun favoriete spelers uit het programma gekozen. Het was natuurlijk te verwachten dat de ene deelnemer minder geliefd is dan de ander. Toch gingen de kandidaten van dit seizoen ook al vrij snel door de vleeskeuring. De tweede aflevering heeft er blijkbaar voor gezorgd dat kijkers hun definitieve keuze hebben kunnen maken. Nu blijkt dat zelfs de verdachte spelers geliefd zijn. Gek genoeg hebben veel kijkers ook niet de voorkeur voor één kandidaat, maar is er onder de deelnemers een favoriet trio ontstaan. Dat favoriete trio bestaat (volgens ons) natuurlijk uit de leukste deelneemsters van Wie Is De Mol 2022!

Fresia, Welmoed en Laetitia iconisch op Wie Is De Mol foto

Op Instagram werden Fresia Cousiño Arias, Welmoed Sijtsma en Laetitia Gerards in het zonnetje gezet. Op een nieuwe foto van alle Wie Is De Mol deelnemers stonden de operazangeres en de twee presentatrices aan de zijkant van de groep. Fresia plaatste de groepsfoto op Instagram en er gelijk werd op gereageerd. De rest van de groep werd namelijk van de foto afgesneden waardoor alleen Fresia, Welmoed en Laetitia er nog op stonden. Nu heeft Fresia zwart haar, heeft Laetitia lange rode lokken en is Welmoed hartsikke blond. Je raadt dus al wat voor reacties de foto vervolgens kreeg. Het trio werd vergeleken met K3. De reacties op fresia haar dm stroomde binnen. De foto is hieronder te zien en Fresia, Welmoed en Laetitia zouden inderdaad  een goede vervanging voor K3 kunnen zijn…

fresia welmoed laetitia k3 wie is de mol

Fresia, Welmoed en Laetitia: de nieuwe K3?

‘K2 zoekt K3’ is pas net van de buis af en het zanggroepje gaat nu officieel door met Julia Boschman. Zijn de makers van het programma te vroeg geweest met de audities? Want Fresia, Welmoed en Laetitia hebben nog helemaal geen auditie kunnen doen. Dat ze een goede show kunnen geven geloven we wel, maar hoe zit het met de zangtalenten van de dames? Van Laetitia weten we al dat het zingen goed gaat komen. Mocht je het niet weten: Laetitia Gerards is een operazangeres! Fresia Cousiño Arias en Welmoed Sijtsma zijn presentatrices, waarbij het dus riskant wordt. Beiden hebben nog nooit eerder gezongen, dus dat zal wel een reden hebben…

Lees ook: Doodsbange Laetitia Gerards heeft bescherming nodig tijdens Wie Is De Mol

Dit is het aller gevaarlijkste trio in Wie Is De Mol 2022

De drie dames werden ook nog vergeleken met Totally Spies, en in die vergelijking kunnen we ons een stuk meer in vinden. Dat ligt niet alleen aan het feit dat de twee presentatrices niet kunnen zingen. Het is namelijk ook gewoon een gevaarlijk trio, vooral door Welmoed. Zij wordt namelijk door 16% van de kijkers verdacht. Fresia wordt door 7% verdacht en 8% van de stemmers vermoedt dat Laetitia de mol is. Toch zijn er maar twee afleveringen geweest en zijn de stemmen nog niet heel duidelijk. Zouden Fresia, Welmoed en Laetitia een tactisch plannetje hebben gesmeed?

fresia welmoed laetitia totally spies wie is de mol

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...