Welmoed Sijtsma

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Welmoed Sijtsma

Presentatrice Welmoed Sijtsma

Welmoed Sijtsma is een echte Fries

Haar naam verraadt het al: Welmoed Sijtsma is een échte Fries! Deze goedlachse blondine groeide op in Leeuwarden, en zette haar eerste stapjes in de mediawereld door na haar journalistieke Masteropleidingen aan de Universiteit van Groningen aan de slag te gaan voor Omrop Fryslân. Tijdens haar studie was ze als stagiair werkzaam bij de redactie van het Jeugdjournaal. Daar had ze het zó naar haar zin, dat ze er later solliciteerde voor een baan als presentatrice. En die kreeg ze!

Welmoed bij Goedemorgen Nederland

Niet alleen kinderen, maar ook de meekijkende vaders liepen met haar weg! Haar talent en uitstraling bleef dan ook niet lang onopgemerkt: in 2018 kreeg Welmoed de mogelijkheid om het Jeugdjournaal in te ruilen voor Goedemorgen Nederland. Dat was geen makkelijke keuze. Ze besloot toch de uitdaging aan te gaan: vooral die herkenbare, lossere sfeer bij het ochtendprogramma gaf haar een vertrouwd gevoel.

Welmoed Sijtsma is weer single!

In februari 2021 werd bekend dat Welmoed Sijtsma haar verloving met jeugdliefde Erik Egberts verbroken heeft. Welmoed en Erik waren, op een korte 'break' na, ruim 15 jaar samen.

Welmoed Sijtsma kan schaatsen

Welmoed Sijtsma komt uit Friesland, dus schaatsen kan ze! Ze deed mee aan het sportieve schaatsprogramma De IJzersterkste, waarin ze het in strak schaatspak opnam tegen andere bekende Nederlanders. Ze werd uiteindelijk derde van de dames, achter Kim Lammers en Ortál Vriend.

Ooit te zien bij het ‘grote’ Journaal?

Intussen heeft Welmoed Sijtsma met haar dagelijkse tv-optredens nóg meer aan populariteit gewonnen. De vraag is niet óf die volgende stap er komt, maar wanneer! Die zien we in de toekomst absoluut bij het ‘grote’ Journaal terechtkomen!

Welmoed Sijtsma presenteert Op1

Welmoed werd in 2020 onderdeel van het presentatieteam van Op1 de talkshow die Jinek verving op NPO1. Daar vormde ze eerst een duo met Sander Schimmelpenninck, die later vervangen werd door Jort Kelder.

Nieuws

Welmoed Sijtsma eindelijk weer innig op foto met knappe vriendin

Hila Noorzai deelt eindelijk weer unieke beelden samen met Welmoed Sijtsma. Het beloofde nog een héél gezellige avond te worden.

Welmoed Sijtsma gaat op de foto met kromme staf van collega

Welmoed Sijtsma is klaar met haar onderzoek naar de nepvideo, maar verveelt zich nu al. Ze besluit dicht tegen een collega aan te kruipen en is gefascineerd door zijn grote, kromme staf.

Video: Welmoed Sijtsma grijpt man in kraag die vies filmpje van haar maakte

Welmoed Sijtsma heeft zichzelf ontdekt in een neppe 'slaapkamer' video en gaat in haar tv-programma opzoek naar de maker. Ineens blijkt ze toch wel héél dichtbij te komen en pakt ze haar kans.

Oei: Welmoed Sijtsma maakt per ongeluk reclame voor eigen vieze filmpje

De prachtige Welmoed Sijtsma lijkt op tv vaak een onschuldig nieuwsmeisje, maar stiekem struint ze het internet af, op zoek naar filmpjes op zéér pikante websites. Daar kwam ze zichzelf tegen!

Video: Beschonken Welmoed Sijtsma danst innig met beeldschone vriendin

Welmoed Sijtsma is verschenen in een nieuwe spannende video. Daarin danst ze in een beschonken toestand met een bekende vriendin. 

Foto: Welmoed Sijtsma laat lijf zien in open jurkje

De prachtige Welmoed Sijtsma is bekend als presentatrice van, onder andere, Op1. Presenteren is echter niet het enige waar ze goed in is...

Foto: Welmoed Sijtsma doet het met twee sterke mannen

De knappe presentatrice Welmoed Sijtsma heeft een nieuw programma waarbij ze het doet met twee ongelooflijke sterke mannen. 

Video: Welmoed Sijtsma duikt het riet in met haar blonde zussen

Welmoed Sijtsma is een van de verassende hoogtepunten op televisie de afgelopen jaren. De prachtige blondine geniet nu van een week met haar zussen.
Welmoed Sijtsma

Profiel

Geboortedatum: 11 september 1990
Sterrenbeeld: Maagd
Lengte: onbekend
Gewicht: onbekend
Beroep: Presentatrice bij Goedemorgen Nederland en Op1
Familie: 2 zussen, Jildou Sijtsma en Berber Sijtsma
Relatie: nee
Vriend: Welmoed Sijtsma had ruim 15 jaar een relatie met jeugdliefde Erik Egberts. Ze verbroken hun verloving in februari 2021.
Kinderen: geen
Instagram: Welmoed Sijtsma gebruikt Instagram onder de naam @welmoedsijtsma

Foto's

welmoed sijtsma
welmoed sijtsma
welmoed sijtsma op1