Welmoed Sijtsma

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Welmoed Sijtsma

Presentatrice Welmoed Sijtsma

Welmoed Sijtsma is een echte Fries

Haar naam verraadt het al: Welmoed Sijtsma is een échte Fries! Deze goedlachse blondine groeide op in Leeuwarden, en zette haar eerste stapjes in de mediawereld door na haar journalistieke Masteropleidingen aan de Universiteit van Groningen aan de slag te gaan voor Omrop Fryslân. Tijdens haar studie was ze als stagiair werkzaam bij de redactie van het Jeugdjournaal. Daar had ze het zó naar haar zin, dat ze er later solliciteerde voor een baan als presentatrice. En die kreeg ze!

Welmoed bij Goedemorgen Nederland

Niet alleen kinderen, maar ook de meekijkende vaders liepen met haar weg! Haar talent en uitstraling bleef dan ook niet lang onopgemerkt: in 2018 kreeg Welmoed de mogelijkheid om het Jeugdjournaal in te ruilen voor Goedemorgen Nederland. Dat was geen makkelijke keuze. Ze besloot toch de uitdaging aan te gaan: vooral die herkenbare, lossere sfeer bij het ochtendprogramma gaf haar een vertrouwd gevoel.

Welmoed Sijtsma is weer single!

In februari 2021 werd bekend dat Welmoed Sijtsma haar verloving met jeugdliefde Erik Egberts verbroken heeft. Welmoed en Erik waren, op een korte 'break' na, ruim 15 jaar samen.

Welmoed Sijtsma kan schaatsen

Welmoed Sijtsma komt uit Friesland, dus schaatsen kan ze! Ze deed mee aan het sportieve schaatsprogramma De IJzersterkste, waarin ze het in strak schaatspak opnam tegen andere bekende Nederlanders. Ze werd uiteindelijk derde van de dames, achter Kim Lammers en Ortál Vriend.

Ooit te zien bij het ‘grote’ Journaal?

Intussen heeft Welmoed Sijtsma met haar dagelijkse tv-optredens nóg meer aan populariteit gewonnen. De vraag is niet óf die volgende stap er komt, maar wanneer! Die zien we in de toekomst absoluut bij het ‘grote’ Journaal terechtkomen!

Welmoed Sijtsma presenteert Op1

Welmoed werd in 2020 onderdeel van het presentatieteam van Op1 de talkshow die Jinek verving op NPO1. Daar vormde ze eerst een duo met Sander Schimmelpenninck, die later vervangen werd door Jort Kelder.

Nieuws

Video: Welmoed Sijtsma duikt het riet in met haar blonde zussen

Welmoed Sijtsma is een van de verassende hoogtepunten op televisie de afgelopen jaren. De prachtige blondine geniet nu van een week met haar zussen.

Foto: afvaller Welmoed Sijtsma bewijst dat Wie Is De Mol een oprecht programma is

Welmoed Sijtsma leek het zo goed te doen in het spannende programma Wie is de Mol? Maar ze bewijst wel dat het een oprecht programma is. 

Foto: Fresia, Welmoed en Laetitia solliciteren voor K3 bij Wie Is De Mol

De nieuwe samenstelling van K3 is blijkbaar toch niet goed genoeg. Een nieuwe foto bewijst dat het trio Fresia, Welmoed en Laetitia uit Wie Is De Mol die taak beter op zich kan nemen.

Foto: Welmoed Sijtsma laat onverwachts haar twee jokers zien

Welmoed Sijtsma ontpopt zich als meeste sluwe kandidaat in Wie is de Mol? Ze lijkt momenteel al twee jokers in haar bezit te hebben gehad. 

Foto: Welmoed Sijtsma bespreekt pluspunten in pleidooi Wie is de Mol

Welmoed Sijtsma was de grote ster in de eerste aflevering van Wie is de Mol? 2022. Ze liet dan ook haar pluspunten zien. 

Deze foto bewijst dat Welmoed Sijtsma De Mol wel moet zijn

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? staat op het punt te beginnen. Deze foto bewijst dat Welmoed Sijtsma wel de mol moet zijn. 

Marlijn Weerdenburg heeft zin in nieuw seizoen Wie Is De Mol

Vroeg voor de start van het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zijn de kandidaten al bekend. Het 22e seizoen van het spelprogramma is vanaf januari 2022 te zien op tv en Marlijn Weerdenburg, die altijd MolTalk presenteert, is er al helemaal klaar voor! 

Welmoed Sijtsma is de ideale kandidaat in ‘Wie is de Mol?’

Welmoed Sijtsma kon zaterdagavond opgelucht ademhalen. Na lang stilzwijgen mocht ze eindelijk bekend maken dat ze mee doet aan Wie is de Mol?
Welmoed Sijtsma

Profiel

Geboortedatum: 11 september 1990
Sterrenbeeld: Maagd
Lengte: onbekend
Gewicht: onbekend
Beroep: Presentatrice bij Goedemorgen Nederland en Op1
Familie: 2 zussen, Jildou Sijtsma en Berber Sijtsma
Relatie: nee
Vriend: Welmoed Sijtsma had ruim 15 jaar een relatie met jeugdliefde Erik Egberts. Ze verbroken hun verloving in februari 2021.
Kinderen: geen
Instagram: Welmoed Sijtsma gebruikt Instagram onder de naam @welmoedsijtsma

Foto's

welmoed sijtsma
welmoed sijtsma
welmoed sijtsma op1