Fatima Moreira de Melo laat zich aan lippen trekken in angstaanjagende video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fatima Moreira de Melo deelt een angstaanjagende video via Instagram. De blondine laat zich hardhandig behandelen..

Fatima Moreira de Melo kennen we natuurlijk als een echte beauty-koningin. Ze staat ook vaak model voor modemerk ZINZI. De blondine doet er dan ook alles aan om goed voor de dag te komen. Geen beauty behandeling is te gek voor onze Fatima. Al lijkt de behandeling van dit filmpje meer op een mishandeling!

Fatima Moreira de Melo laat lippen uit elkaar trekken

Onlangs deelde Fatima Moreira de Melo een uiterst angstaanjagende video via Instagram. Het is bekend dat de blondine niet vies is van een beauty behandeling op z’n tijd, maar deze slaat toch echt alles. Het begint met een onschuldig zalfje op haar gezicht. Niks aan de hand, zou je zeggen. Daarna krijgt ze een ‘algenmasker’ op. Dit smeersel bedekt haar hele gezicht, zelfs haar ogen. Nu Fatima niks meer kan zien, besluit de vrouw van de behandeling het masker eraf te trekken. Hierna krijgt Fatima de ‘bindweefselmassage’. Dit ziet er vrij apart uit, maar nog niet schokkend. Haar voorhoofd wordt intens gemasseerd en betast. Dat voelt heel lekker, zegt Fatima zelf. Hierna slaat de sfeer helemaal om, en wordt het grimmiger. Fatima’s wang wordt hardhandig gemasseerd. En dit ziet er dan ook buitengewoon apart uit. De specialist pakt haar wang van binnen, en van buiten beet. Het ziet er uiterst oncomfortabel uit, maar Fatima lijkt ervan te genieten; “Ook heel lekker“. Daarna lijkt het écht helemaal mis te gaan: Fatima’s onderlip wordt namelijk zowaar van onder naar boven getrokken. Een horrorfilm is er niks bij. Deze massage heeft zelfs een naam; de ‘buccal massage’. Deze kan je beter overslaan als er een camera op je gericht staat!

Lees ook: Foto: Fatima Moreira de Melo laat benen zien in sportbroekje

Fatima Moreira de Melo deelt kleurrijke outfit voor opnames

Dat Fatima Moreira de Melo een echte beauty-queen is, is over het algemeen bekend. De blondine komt altijd in de meeste mooie en spetterende outfits aan. Zo nu ook, waar de blondine een opvallende foto deelt via Instagram. Op de foto zien we Fatima die een selfie in de spiegel maakt. De outfit die ze aanheeft is dan ook uiterst kleurrijk. Fatima houdt er stiekem ook wel erg van om een beetje op te vallen, en dat is dan ook zeker terug te zien aan deze outfit. Deze outfit was voordat ze de uitzending van RTL Boulevard instapte. En ja, daarvoor moet je natuurlijk wel goed eruitzien. Maar Fatima ziet er altijd wel goed uit, laten we eerlijk zijn. In ieder geval ziet ze er alleen nog maar meer spetterend uit met zo’n kleurrijke bloemetjes-outfit. En aan d’r gezicht te zien, is ze stiekem zelfs ook ontzettend tevreden met d’r gloednieuwe outfit.

Lees ook: Foto: Fatima Moreira de Melo geeft modeshowtje met nachtkleding

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FATIMA MOREIRA DE MELO (@fatimademelo)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.