Fatima Moreira de Melo laat zich aan lippen trekken in angstaanjagende video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fatima Moreira de Melo deelt een angstaanjagende video via Instagram. De blondine laat zich hardhandig behandelen..

Fatima Moreira de Melo kennen we natuurlijk als een echte beauty-koningin. Ze staat ook vaak model voor modemerk ZINZI. De blondine doet er dan ook alles aan om goed voor de dag te komen. Geen beauty behandeling is te gek voor onze Fatima. Al lijkt de behandeling van dit filmpje meer op een mishandeling!

Fatima Moreira de Melo laat lippen uit elkaar trekken

Onlangs deelde Fatima Moreira de Melo een uiterst angstaanjagende video via Instagram. Het is bekend dat de blondine niet vies is van een beauty behandeling op z’n tijd, maar deze slaat toch echt alles. Het begint met een onschuldig zalfje op haar gezicht. Niks aan de hand, zou je zeggen. Daarna krijgt ze een ‘algenmasker’ op. Dit smeersel bedekt haar hele gezicht, zelfs haar ogen. Nu Fatima niks meer kan zien, besluit de vrouw van de behandeling het masker eraf te trekken. Hierna krijgt Fatima de ‘bindweefselmassage’. Dit ziet er vrij apart uit, maar nog niet schokkend. Haar voorhoofd wordt intens gemasseerd en betast. Dat voelt heel lekker, zegt Fatima zelf. Hierna slaat de sfeer helemaal om, en wordt het grimmiger. Fatima’s wang wordt hardhandig gemasseerd. En dit ziet er dan ook buitengewoon apart uit. De specialist pakt haar wang van binnen, en van buiten beet. Het ziet er uiterst oncomfortabel uit, maar Fatima lijkt ervan te genieten; “Ook heel lekker“. Daarna lijkt het écht helemaal mis te gaan: Fatima’s onderlip wordt namelijk zowaar van onder naar boven getrokken. Een horrorfilm is er niks bij. Deze massage heeft zelfs een naam; de ‘buccal massage’. Deze kan je beter overslaan als er een camera op je gericht staat!

Lees ook: Foto: Fatima Moreira de Melo laat benen zien in sportbroekje

Fatima Moreira de Melo deelt kleurrijke outfit voor opnames

Dat Fatima Moreira de Melo een echte beauty-queen is, is over het algemeen bekend. De blondine komt altijd in de meeste mooie en spetterende outfits aan. Zo nu ook, waar de blondine een opvallende foto deelt via Instagram. Op de foto zien we Fatima die een selfie in de spiegel maakt. De outfit die ze aanheeft is dan ook uiterst kleurrijk. Fatima houdt er stiekem ook wel erg van om een beetje op te vallen, en dat is dan ook zeker terug te zien aan deze outfit. Deze outfit was voordat ze de uitzending van RTL Boulevard instapte. En ja, daarvoor moet je natuurlijk wel goed eruitzien. Maar Fatima ziet er altijd wel goed uit, laten we eerlijk zijn. In ieder geval ziet ze er alleen nog maar meer spetterend uit met zo’n kleurrijke bloemetjes-outfit. En aan d’r gezicht te zien, is ze stiekem zelfs ook ontzettend tevreden met d’r gloednieuwe outfit.

Lees ook: Foto: Fatima Moreira de Melo geeft modeshowtje met nachtkleding

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!