Foto: Fatima Moreira de Melo laat benen zien in sportbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fatima Moreira de Melo is weer aan het sporten. Eigenlijk is ze nooit gestopt met bewegen, enkel rondbewegen op het hockeyveld. Als vanouds gaat ze aan de slag met haar en dan is een nostalgisch kledingstuk altijd nodig.

Fatima Moreira de Melo is er weer helemaal klaar voor. Een lekkere work-out staat op haar te wachten. Voordat ze aan de slag kan gaan moet ze nog wel even wat extra’s aan doen. Ze wilde eerst nog in een jurkje gaan sporten, maar ze kon het toch niet laten om een kort hockeybroekje aan te doen. Of zou de blondine toch gewoon gaan stappen en haar benen willen beschermen? Hoe dan ook ziet ze er erg sportief uit en het doet denken aan haar activiteiten van voorheen op het hockeyveld. Alleen is haar tenue nu niet Oranje, maar zwart. Een ideale kleur om mee uit te gaan, alleen haar plannen verklapt ze helaas niet. Wel beschrijft ze zichzelf als “sporty spice” van de Spice Girls in het onderschrift van haar nieuwste Instagram foto. Die meidengroep draaien ze nog al te vaak tijdens woeste avonden. Ze ziet er inderdaad wel een beetje uit als de sportieveling van die meidengroep. Fatima heeft zelfs de juiste schoenen aan. Zou ze stiekem fan zijn van de zangeres?

Lees ook: Fatima Moreira de Melo deelt heerlijke foto van zomerse shoot

Fatima Moreira de Melo draagt meer in de hitte

De blondine zorgt wederom voor genoeg hitte op haar Instagram pagina. Zelf heeft ze het ook erg warm blijkt uit de foto. Mouwloos gaat de blondine naar buiten. Dan merkt ze waarschijnlijk meteen dat haar benen toch wat koud worden en daar is maar een oplossing voor. In dit geval wel een erg sportieve oplossing. Helemaal zelf bedacht door de oud international. Haar inspiratie voor haar outfits lijkt de blonde hockeyster nog steeds te halen uit haar eerste carrière waar het allemaal voor de jonge Fatima ooit begon.

Fatima Moreira de Melo pakt telefoon en broek erbij

Ze blijkt wel erg goed bestand tegen de hitte. Wat mogelijk ook kan liggen aan het feit dat ze net uit Spanje is teruggekeerd na een wel erg warme fotoshoot. Dan moet je als blondine wel weer even wennen aan de koude temperaturen in Nederland en gaat de broek maar weer aan. Fatima ziet echter kansen om zichzelf te verkleden als haar favoriete Spice Girl.

Fatima erg pittig dit keer

Na de wat onschuldige shoot in Spanje zien we dit keer een pittige, sportieve versie van de 43-jarige blondine. In tegenstelling tot de recente fotoshoot in het zuiden krijgt ze dit keer, in haar eigen huis ook nog is alle artistieke vrijheid. En dan gaat de blondine maar al te graag experimenteren met haar look. Ze weet dat haar volgers de Spice Girls leuk vinden en herinnert die dan ook maar al te graag aan de eens zo succesvolle meidengroep. Ook deze pittige shoot van een “sporty” Fatima wordt gelukkig weer gewaardeerd door iedereen die haar volgt.

Sportieve, jonge Fatima nog steeds soepel 

Ondanks dat haar leeftijd langzaam maar zeker richting de 50 kruipt, net als die van haar idool Sporty Spice, ziet ze er nog steeds erg jong en soepel uit. Een goede tactiek om zo jong te blijven lijkt om je simpelweg jong en sportief te blijven kleden. Dit doet waarschijnlijk erg af aan je leeftijd en je lijkt meteen op een jonge versie van jezelf. Een ideale truc dus, van de blondine!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!