Foto: Fatima Moreira de Melo geeft modeshowtje met nachtkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fatima Moreira de Melo geeft via Instagram een gewaagde modeshow. Waarvoor poseert de blondine nu weer?

Fatima Moreira de Melo geeft een flinke modeshow via Instagram. De blondine laat verschillende outfits zien door middel van een kleine video. Het zijn alleen nogal gewaagde outfits, welke outfit zou jij kiezen voor Fatima?

Fatima Moreira de Melo poseert in nachtkleding

Een kleine modeshow is Fatima dus niet bang voor. Maar in wat voor kleding ze dan poseert, lijkt haar ook niet uit te maken. De blondine poseert hier namelijk in nachtkleding. Via haar story laat ze verschillende nachtjaponnen zien, waarin zij haar nacht doorbrengt. In welke nachtjapon zie jij Fatima het liefste? Als het aan Fatima ligt, zou ze ze het liefst allemaal aandoen, iedere nacht een andere. Want de blondine lijkt ontzettend te stralen in deze nachtelijke kleding. Zou ze er ook zo uitzien als ze in bed ligt, of zou ze dan make-up loos zijn? In ieder geval maakt het bij Fatima toch niet uit, die ziet er altijd goed uit. Dit allemaal deed ze natuurlijk niet zomaar, dit was in samenwerking met Kruidvat. Want Fatima wilt er natuurlijk wel wat voor terug, voordat ze poseert in nachtkleding.

Fatima Moreira de Melo laat zakelijke outfit zien

Ondanks dat Fatima Moreira de Melo nu poseert in vele nachtelijke outfits, betekent natuurlijk niet dat ze niet netjes gekleed kan. Sterker nog, de presentatrice en oud hockeyspeelster kan ook hartstikke zakelijk gekleed. Onlangs liet de blondine dan ook haar zakelijke outfit zien via RTL Boulevard. Fatima liet via een foto zien in wat voor outfit zij verschijnt op de werkvloer. Te zien was, dat ze in een wit pak met mooie hakken eronder poseerde. Het was te zien dat Fatima zelf ook ontzettend blij was met deze outfit, want aan haar gezicht is te zien dat ze zich helemaal op haar gemak voelt. En de reacties liegen er ook niet om, aangezien er geen één negatieve reactie te zien is. Voornamelijk alleen hongerige mannen van 50+. “Wat een knappe vrouw die mooi aangekleed is en in die stoel zit op deze mooie foto“, “Super mooi en knap ben je hoor“.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FATIMA MOREIRA DE MELO (@fatimademelo)

Fatima Moreira de Melo laat RTL Boulevard routine zien

Onlangs deelde Fatima Moreira de Melo nog een opvallende video via Instagram. Waar de blondine eerder al haar outfit vol trots presenteerde via Instagram, deed ze het nu nòg een stukje uitgebreider. In deze video was namelijk de routine van de blondine te zien, voordat ze een uitzending van RTL Boulevard instapt. Ze lijkt helemaal te stralen, bij alles wat ze doet. Eerst is te zien hoe ze de draaidag begint met een lekker blikje Cola-zero, natuurlijk wel zero, want Fatima moet dat strakke lijf natuurlijk een beetje kunnen behouden. Daarna laat ze zien dat ze in de make-up gaat, want dat is natuurlijk nodig voordat je op televisie komt. Daarna laat de blondine weer haar outfit zien! Duidelijk is dat ze altijd erg trots op deze outfits is, maar dat mag natuurlijk ook wel. Tot slot laat ze zien dat ze tijdens de uitzending op de stoel zit, en om vervolgens weer haar jas aan te trekken en richting huis te gaan. Ziet er uit als een schitterende draaidag!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.