Foto: Fatima Moreira de Melo geeft modeshowtje met nachtkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fatima Moreira de Melo geeft via Instagram een modeshow. Waarvoor poseert de blondine nu weer?

Fatima Moreira de Melo geeft een flinke modeshow via Instagram. De blondine laat verschillende outfits zien door middel van een kleine video. Het zijn alleen nogal outfits, welke outfit zou jij kiezen voor Fatima?

Fatima Moreira de Melo poseert in nachtkleding

Een kleine modeshow is Fatima dus niet bang voor. Maar in wat voor kleding ze dan poseert, lijkt haar ook niet uit te maken. De blondine poseert hier namelijk in nachtkleding. Via haar story laat ze verschillende nachtjaponnen zien, waarin zij haar nacht doorbrengt. In welke nachtjapon zie jij Fatima het liefste? Als het aan Fatima ligt, zou ze ze het liefst allemaal aandoen, iedere nacht een andere. Want de blondine lijkt ontzettend te stralen in deze nachtelijke kleding. Zou ze er ook zo uitzien als ze in bed ligt, of zou ze dan make-up loos zijn? In ieder geval maakt het bij Fatima toch niet uit, die ziet er altijd goed uit. Dit allemaal deed ze natuurlijk niet zomaar, dit was in samenwerking met Kruidvat. Want Fatima wilt er natuurlijk wel wat voor terug, voordat ze poseert in nachtkleding.

Fatima Moreira de Melo laat zakelijke outfit zien

Ondanks dat Fatima Moreira de Melo nu poseert in vele nachtelijke outfits, betekent natuurlijk niet dat ze niet netjes gekleed kan. Sterker nog, de presentatrice en oud hockeyspeelster kan ook hartstikke zakelijk gekleed. Onlangs liet de blondine dan ook haar zakelijke outfit zien via RTL Boulevard. Fatima liet via een foto zien in wat voor outfit zij verschijnt op de werkvloer. Te zien was, dat ze in een wit pak met mooie hakken eronder poseerde. Het was te zien dat Fatima zelf ook ontzettend blij was met deze outfit, want aan haar gezicht is te zien dat ze zich helemaal op haar gemak voelt. En de reacties liegen er ook niet om, aangezien er geen één negatieve reactie te zien is. Voornamelijk alleen hongerige mannen van 50+. “Wat een knappe vrouw die mooi aangekleed is en in die stoel zit op deze mooie foto“, “Super mooi en knap ben je hoor“.

Fatima Moreira de Melo laat RTL Boulevard routine zien

Onlangs deelde Fatima Moreira de Melo nog een opvallende video via Instagram. Waar de blondine eerder al haar outfit vol trots presenteerde via Instagram, deed ze het nu nòg een stukje uitgebreider. In deze video was namelijk de routine van de blondine te zien, voordat ze een uitzending van RTL Boulevard instapt. Ze lijkt helemaal te stralen, bij alles wat ze doet. Eerst is te zien hoe ze de draaidag begint met een lekker blikje Cola-zero, natuurlijk wel zero, want Fatima moet dat strakke lijf natuurlijk een beetje kunnen behouden. Daarna laat ze zien dat ze in de make-up gaat, want dat is natuurlijk nodig voordat je op televisie komt. Daarna laat de blondine weer haar outfit zien! Duidelijk is dat ze altijd erg trots op deze outfits is, maar dat mag natuurlijk ook wel. Tot slot laat ze zien dat ze tijdens de uitzending op de stoel zit, en om vervolgens weer haar jas aan te trekken en richting huis te gaan. Ziet er uit als een schitterende draaidag!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!