Fanatieke Noa Vahle wordt stiekem gefilmd in Qatar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige verslaggeefster Noa Vahle wordt eventjes stiekem gefilmd tijdens een persconferentie in Qatar. 

Getalenteerde Noa Vahle nog steeds in Qatar

Nederland ligt misschien uit de competitie, maar dat betekent niet dat alle Nederlanders vertrokken zijn uit Qatar. Noa Vahle, de knappe dochter van televisie koningin Linda de Mol, is nog in het land aanwezig om verslag te doen van de allerlaatste wedstrijden van het wereldkampioenschap. De prachtige blondine wordt ook aan alle kanten geprezen om haar talenten en het werk wat ze dit wk levert. Op de video kan je ook goed zien hoe ijverig Noa haar hand omhoog houdt. Ze moet en zal een vraag stellen. Goed zo hoor Noa, ga ervoor!

Noa Vahle houdt ijverig haar handje omhoog

Noa weet dat ze niet alleen maar een beetje klungelig bij de persconferenties kan gaan zitten. Dit wk is wel echt het moment voor de blondine om te laten zien wat ze kan en om voor eeuwig haar plek in de Nederlandse televisiewereld op te eisen en een beetje uit de schaduw van haar bekende moeder te stappen. En vooralsnog lijkt haar dat hartstikke goed te lukken. Elke keer dat ze in beeld is weet Noa te boeien. En ook tijdens de persconferenties gooit ze ijverig haar hand in de lucht totdat ze eindelijk een vraag mag stellen. Noa gaat er in Qatar echt voor. Want hoewel de voetballers al naar huis zijn, is er nog steeds een Nederlander aanwezig die voor de winst gaat.
Knappe Noa Vahle ook buiten het veld om erg geliefd

Maar ook buiten het voetbalveld om is Noa Vahle erg geliefd. Op Instagram heeft de jonge blondine hordes aan fans die bij elke foto haar weer overladen met complimentjes. En daar hebben ze alle reden toe, want de foto’s die Noa soms plaatst op haar social media zijn ongelooflijk aantrekkelijk. Zeker als Noa besluit om haar dagelijkse garderobe in te ruilen voor een spannend jurkje weet de prachtige blondine iedereen in haar greep te houden. Noa lijkt dus aardig het totaalplaatje te hebben. Ze is knap, heeft een goed gevoel voor humor en is enorm getalenteerd. Hier ga je in de toekomst dus nog veel meer van horen.
De appel valt niet ver van de boom

Het mag duidelijk zijn waar Noa Vahle haar interesse voor presenteren en haar prachtige looks vandaan heeft. De knappe blondine is namelijk de dochter van niemand minder dan Linda de Mol. Aan de ene kant maakt dat voor Noa wel lastig. Haar familie ligt al eventjes onder vuur en daarbij Noa zal altijd vergeleken worden met haar moeder of neef als het om presenteren gaat. Tegelijkertijd zijn er genoeg mensen die geloven dat Noa niet op eigen kracht voor de camera is gekomen. Een hoop meningen dus om het tegen op te nemen. Hoe Noa daar mee omgaat? Simpel: schouders ophalen, ontspannen en haar ding doen. Noa maakt heel goed duidelijk waarom ze misschien wel de meest getalenteerde presentator binnen de familie is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!