Comeback-koningin Esmée Denters is terug!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoera! Esmée Denters is weer terug! De zangeres heeft de afgelopen maanden vooral met gitaar en pen in thuisquarantaine gezeten. Logisch dat de voormalig Youtube-sensatie nu met nieuwe muziek komt dus! Haar eerste ‘corona song’ heet ‘Love Me The Same’. Hot? Not? Oordeel zelf…

Esmée Denters was één van de eerste Nederlandse vrouwen die internationaal viraal ging met haar stemgeluid op Youtube. Dat was in 2007. Inmiddels is Esmée 31, en draagt ze een rugzak vol teleurstellende muziekindustrie-ervaringen met zich mee. Toch blijft ze hopen op een nieuwe doorbraak. Zo’n comeback begint natuurlijk met nieuwe muziek!

Lees ook: Eendagsvliegen: hoe is het met Esmee Denters en Maaike Ouboter?

Esmée Denters gaat genieten

Deze keer wil Esmée Denters het goed aanpakken, zegt ze op Instagram. Ze gaat deze nieuwe kans met beide handen aangrijpen, en van elk moment genieten: “Ik kon toen ik begon niet van het moment genieten, omdat ik vond dat ik het niet verdiende, alsof ik een bedrieger was die om één of andere reden door muzikale grootheden werd aangeprezen. Ik verloor mezelf in de hype.”

Love Me The Same van Esmée Denters

Die hang naar vlugge faam is dus een beetje weg: het hoeft niet allemaal snel. “Het leven is geen sprint, maar een marathon” zegt ze wijs. De kracht achter haar nieuwe single ‘Love Me The Same’ is dus misschien wel dat het niet per sé een hit moet worden. Wat vinden we ervan? Lekker radiohitje? Dertien in een dozijn? Geweldig? Een ding is zeker: het is leuk om Esmée weer in actie te zien!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Esmée Denters (@esmeedentersmusic) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Esmée Denters (@esmeedentersmusic) op

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!

Gerelateerde berichten