Comeback-koningin Esmée Denters is terug!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoera! Esmée Denters is weer terug! De zangeres heeft de afgelopen maanden vooral met gitaar en pen in thuisquarantaine gezeten. Logisch dat de voormalig Youtube-sensatie nu met nieuwe muziek komt dus! Haar eerste ‘corona song’ heet ‘Love Me The Same’. Hot? Not? Oordeel zelf…

Esmée Denters was één van de eerste Nederlandse vrouwen die internationaal viraal ging met haar stemgeluid op Youtube. Dat was in 2007. Inmiddels is Esmée 31, en draagt ze een rugzak vol teleurstellende muziekindustrie-ervaringen met zich mee. Toch blijft ze hopen op een nieuwe doorbraak. Zo’n comeback begint natuurlijk met nieuwe muziek!

Lees ook: Eendagsvliegen: hoe is het met Esmee Denters en Maaike Ouboter?

Esmée Denters gaat genieten

Deze keer wil Esmée Denters het goed aanpakken, zegt ze op Instagram. Ze gaat deze nieuwe kans met beide handen aangrijpen, en van elk moment genieten: “Ik kon toen ik begon niet van het moment genieten, omdat ik vond dat ik het niet verdiende, alsof ik een bedrieger was die om één of andere reden door muzikale grootheden werd aangeprezen. Ik verloor mezelf in de hype.”

Love Me The Same van Esmée Denters

Die hang naar vlugge faam is dus een beetje weg: het hoeft niet allemaal snel. “Het leven is geen sprint, maar een marathon” zegt ze wijs. De kracht achter haar nieuwe single ‘Love Me The Same’ is dus misschien wel dat het niet per sé een hit moet worden. Wat vinden we ervan? Lekker radiohitje? Dertien in een dozijn? Geweldig? Een ding is zeker: het is leuk om Esmée weer in actie te zien!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Esmée Denters (@esmeedentersmusic) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Esmée Denters (@esmeedentersmusic) op

Laatste nieuws

Zorgt tafeldame Angela de Jong wéér voor ondergang Vandaag Inside?

Angela de Jong schuift weer aan bij Vandaag Inside! Gaat het deze keer wel goed, of gaat de show hierna weer van de buis?

Foto: Hélène Hendriks werkt zich in het zweet met bekende vriendin

Hélène Hendriks heeft altijd gezegd dat ze een wild avontuurtje met deze blondine nóóit af zou slaan. Krijgt ze daar spijt van?

Privé foto van Boerin Janine in badkleding duikt op na BZV

Boerin Janine lijkt lekker te genieten met haar vriendinnen op vakantie! Met z'n allen poseren ze in badkleding..

Gerelateerde berichten